Riviere ute i flere måneder?

Oppdatert: 11. August 2015

Spissen kan bli nødt til å operere kneet. Det setter store deler av sesongen i fare. Mens to andre spillere returnerer til trening denne uken.

Etter en sesong langt under pari, var det nok godt med en sommerferie for Riviere. Men nå ser det ut til at den franske spissen må takle langt verre nyheter enn måltørke.

Franskmannen ble sendt hjem fra Magpies’ USA-turné i forrige måned etter å ha fått en smell under en treningsøkt i Milwaukee. Og skaden ser ut til å være verre enn først antatt.

Den tidligere Monaco-spilleren har mye å bevise for Steve McClaren etter å kun ha fått nettkjenning en gang på 23 ligakamper i fjor. Spekulasjonene rundt kjøp av nok en spiss, i tillegg til Aleksandar Mitrovic, har gått lenge. Og med ustoppelige rykter rundt Cisse, er Austin fremdeles en het kandidat til å komme til St. James’ Park.

Med rykteflommen er det dårlige nyheter for Riviere at det nå ser ut til at spissen må operere menisken. Det vil bety flere måneder på sidelinjen for franskmannen, og fare for at store deler av sesongen ryker.

På den positive siden, er både Paul Dummett og Remy Cabella tilbake i trening denne uken. Det kan i beste fall bety en retur til laget allerede under lørdagens kamp mot Swansea i Wales. Sannsynligvis er det likevel at de begge må vente til neste runde. Da venter Manchester United på Old Trafford.

You must be logged in to post a comment Login