Ny skadekrise i Newcastle

Oppdatert: 06. October 2015

Med både Kevin Mbabu og Daryl Janmaat nye på skadelisten, er nå Newcastle oppe i 12 mann på skadelisten, noe som er desidert mest i hele Premier League.

Kevin Mbabu som nylig gjorde sin debut hjemme mot Chelsea, skadet hamstringen under fadesen mot City søndag og er ute i flere uker. Skaden fikk han idet han skulle stoppe Aguero, noe som resulterte i en strekk og Aguero puttet sitt tredje av alt fem.

Mbabu sa dette når han ble spurt om skaden søndag: “Det var det tredje målet. Jeg håper det ikke er alvorlig og at jeg snart er tilbake for å hjelpe laget. Sånt er fotballen, den ene dagen går alt bra, mens neste gang går alt galt.”

Mbabu

Når det gjelder Janmaat har han i dag trukket seg fra Nederlands tropp med en kneskade. Alvorlighetsgraden er enda uvisst, men han skal ifølge The Chronicle være svært usikker til kampen mot Norwich neste uke.

Fra før av er både Taylor , Dummet, og Haidara ute med skade, men de to sistnevnte har håp om å være klare etter landslagspausen. Det vil uansett bli en stor utfordring for McClaren å sette sammen en kampklar ellever mot Norwich om 12 dager.

Kampen hjemme mot Norwich City ses på som en “must win” for McClaren, som forsatt etter 8(!) kamper står uten seier og med bare 3 fattige poeng.

Så spørs det om skadelisten blir lengre etter landslagspausen.

 

 

You must be logged in to post a comment Login