Richardson debuterte for Leyton Orient

Oppdatert: 08. August 2011

Den 19 år gamle midtbanespilleren ble før helgen klar for London-klubben på en låneavtale som i første omgang dreier seg om en måned. På lørdag fikk han 20 minutter borte mot Walsall.


Richardson har enda ikke debutert for førstelaget til Newcastle, men var på benken ved flere anledninger forrige sesong. Det til tross for at rødtoppen så sent som i juli 2010 jobbet som elektrikerlærling på Newcastle City Council og spilte hobbyfotball for Walker Central – et bydelslag i Newcastle Upon Tyne.

Han ble Newcastle spiller i august 2010 etter et vellykket prøveopphold, og han slo til på reservelaget umiddelbart. Derfra har det hele lignet en eventyrhistorie og i vinter var han blant annet på benken da Newcastle møtte Fulham og Arsenal. Reservelagstrener Peter Beardsley er en av de som har hyllet fremgangen til Richardson gjentatte ganger, mens også manager Alan Pardew har latt seg imponere. Pardew uttalte i vinter at han var en spiller de likte veldig godt og som han hadde forventninger til i de kommende årene.

Nå får Richardson muligheten i League One, og kanskje kommer han tilbake til Newcastle, spiller seg inn på førstelaget og fullfører askeladd historien.

You must be logged in to post a comment Login