Obertan til Newcastle

Oppdatert: 07. August 2011

Manchester Uniteds franske vingtalent Gabriel Obertan vil trolig bli Newcastle-spiller tidlig i neste uke. Alan Pardew bekrefter at Obertan er ventet til Tyneside for medisinsk test på mandag. Trolig vil han kunne presenteres som Newcastle-spiller mandag eller tirsdag.

De siste dagene har ryktene gått om at Gabriel Obertan skal være på vei til Newcastle. Dette bekreftes nå av manager Alan Pardew, som mener unggutten aldri har fått en skikkelig sjanse hos de røde djevlene.

– Hvis alt går som planlagt vil avtalen bli gjennomført i neste uke. Han har i realiteten aldri hatt sjansen til å skinne på Old Trafford. Vi får inn en spiller som kan kontrollere kampen. Han har stor fart, noe som har vært et problem for oss tildigere, særlig på bortebane. Han har ikke fått så mange muligheter i Man Utd, men han vil få flere muligheter her, og hans selvtillitt vil øke som følge av det. Sir Alex er en god venn av meg, og han tror Obertan vil lykkes hos oss, og det tror jeg også.

22 år gamle Obertan kom til Manchester United fra Bordaux i juli 2009, men har måttet se langt etter å oppfylle drømmen på Drømmenes Teater. Den franske U21-landslagsspilleren har kun startet fire ligakamper for Man Utd og etter at Alex Ferguson signerte Ashley Young fra Aston Villa har veien til førstelaget blitt enda lenger for unge Obertan.

 

You must be logged in to post a comment Login