Ranger ønsker seg til LFK

Oppdatert: 01. April 2012

Nile Ranger skal visstnok ønske seg en overgang til Lillehammer FK og har blitt observert i sentrum av byen forut for låneavtalen med Sheffield Wednesday.

Framtid i Norge?
Det en gang lovende spiss-talentet har fortalt sin agent at han ønsker nye utfordringer og har etter sigende bestemt seg for å prøve lykken i Norge og Lillehammer Fotballklubb. Ranger har innsett at framtiden i sort og hvitt ser dyster ut etter mang en sjanse og følgende mistillit.

Ranger har uttalt: – Jeg har akseptert at min framtid ikke lenger ligger i Newcastle etter inneværende sesong. Det er synd å konstatere, men jeg tar konsekvensene av mine handlinger og vil forsøke å få karrieren på rett kjøl andre steder – forhåpentligvis Lilyhammer.

Det vites ikke hva som har fått ham på tankene om spill i norsk andredivisjon når tilbud fra Championship-klubber ligger på bordet. Hans agent hadde dette å si om saken: – Nile har bestemt seg. Det er ingenting jeg kan si eller gjøre. Tro meg, jeg har prøvd.

Spesielle krav
Den tidligere Southampton-angriperen har fått beskjed om å pakke sakene sine etter endt sesong og har fått tillatelse til å gå vederlagsfritt. 20-åringen kan altså selv bestemme hvor den videre ferden bærer hen og har angivelig OL-byen som sin foretrukne destinasjon.

Lillehammer FK har ennå ikke kommentert saken, men det sies fra ulike hold at det jobbes på spreng for å få til en avtale. Ranger skal etter rapportene kreve minimalt, men har overraskende nok anmodet egen bil med sjåfør til og fra trening, samt kamp, i tillegg til diverse gullsmykker og halskjeder av ymse slag.

Avslutningsvis uttalte Ranger: – Jeg håper dette kan bli starten på et nytt og spennende liv.

You must be logged in to post a comment Login