Preview: West Bromwich (h)

Oppdatert: 27. October 2012

Newcastle tar i mot West Bromwich Albion på St. James’ Park i morgen ettermiddag.

Kick-off: 28. oktober klokken 16.00

Obertan: matchvinner torsdag.

Ladet opp med seier
De sorte og hvite gjorde en god figur torsdag kveld da Club Brugge gjestet nordøst-England. Magpies vant bataljen og gikk dermed til topps i sin gruppe i Europa League med totalt syv poeng etter tre kamper og har en liten luke ned til Bordeaux som står med fire. Gabriel Obertan ble matchvinner, men må mest sannsynlig befinne seg i å ta plass på benken foran morgendagens oppgjør. Det samme kan sies om Sammy Ameobi og Shane Ferguson som for øvrig viste seg fra sine bedre sider tidligere denne uka.

Yppet seg mot seriemesterne
Bortelaget kom seg nesten unna med en aldri så liten bragd mot regjerende seriemester Manchester City forrige helg og ledet helt fram til det 80. minutt da Edin Dzeko bestemte seg for å skru opp tempo. Med to mål på ti minutter avgjorde bosnieren kampen til de lyseblås fordel.

Til tross for tap har the Baggies innledet sesongen godt med 14 poeng på åtte kamper og ligger ett poeng bak Everton som besitter fjerdeplassen.

Det ventes at både høyre- og venstreback, henholdsvis Billy Jones og Jerome Thomas, friskmeldes og at de er klar til dyst, mens kaptein Chris Brunt og Steven Reid mister etter all sannsynlighet oppgjøret grunnet strekkskader.

Forventede forandringer
Cheik Tioté startet mot belgierne, men er ikke spilleberettiget i hjemlig liga ettersom han soner karantene. Det ventes at enten Anita eller Bigirimana tar hans plass i midten.

Steven Taylor og kaptein Fabricio Coloccini er to spillere hvis tilbakekomst har vært etterlengtet, og duoens comeback vil mest sannsynlig føre til at både Perch og Williamson henvises til reservene.

Dessuten skal naturligvis Tim Krul innta sin posisjon, samt at Ba, Cabaye, Gutierrez og Ben Arfa går inn i startelleveren.

Watch out for:
Fabricio Coloccini – Argentineren er en matchvinner i sin viktige rolle i midtforsvaret.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Taylor, Coloccini, Santon, Ben Arfa, Anita, Cabaye, Gutierrez, Cissé, Ba.

Dommer:
Chris Foy

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD3.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login