Preview: Stoke (h)

Oppdatert: 09. March 2013

Newcastle tar imot Stoke på St. James’ Park i morgen ettermiddag og går for sin tredje strake hjemmeseier i ligasammenheng.

Kick-off: søndag 10. mars klokken 16.00.

Godt resultat i Russland
Morgendagens verter spilte ingen god kamp da de møtte Anzi i Europa League på torsdag, men «Magpies» kom fra det med æren i behold og skaffet seg et godt utgangspunkt før returmøtet om knappe fem dager.

Et lyspunkt fra oppgjøret på Luzhniki er at Hatem Ben Arfa spilte fra start og fullførte rett over 60 minutter.

Revansjesugne Geordies
Kampen på Liberty Stadium forrige helg var en liten nedtur da det virket som Pardews menn ville få med seg noe fra Wales. I det 85. minutt kom uheldigvis målet som påførte de sorte og hvite et bittert nederlag etter en god andreomgang.

Stoke skulle også tape samme helg, og det med identiske sifre, da West Ham puttet på overtid i første omgang. Tony Pulis’ mannskap har kun én seier på de siste tolv kampene og kun én borteseier i ligaen denne sesongen.

I motsetning til morgendagens gjester peker vertenes formkurve opp, og laget fra Tyneside har seiret i de to siste ligakampene på St. James’ Park mot henholdsvis Chelsea og Southampton.

Lagnytt
Coloccini er definitivt ute og mister sannsynligvis hele april måned med to brukne ben i ryggen. Krul er heller ikke tilgjengelig, men man håper i det minste at Cissé er tilbake etter sykdom.

Stoke mangler Robert Huth, mens en gammel kjenning ved navn Michael Owen vil nok ta plass på benken.

Watch out for:
Ben Arfa – et stykke unna toppform, men han er kapabel til å gjøre det spektakulære.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Debuchy, Taylor, Yanga-Mbiwa, Santon, Gutierrez, Cabaye, Tioté, Sissoko, Gouffran, Cissé

Dommer:
Andre Marriner

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD 2.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login