God bortekamp ga null poeng

Oppdatert: 03. March 2013

I en kamp vi hadde de største sjansene var det til slutt hjemmelaget som fikk hull på byllen, uansett ingenting å grave seg ned for.

På Newcastle var Colo satt ut med skade etter sitt brassespark(!) i forrige kamp. Inn på laget kom Yanga-Mbiwa. Utenom var det samme lag som slo Southampton forrige helg.

SJANSEFATTIG
Swansea er meget opptatt av ballbesittelse og har også ballen mest i starten. Første mulighet faller også til Swansea, og den er enorm! Et frispark fra Dyer finner Michu på bakre som tupper ballen forbi en Elliot på bærtur. Taylor får spurtet mot streken og feier unna ballen.
Swansea har et meget godt tak på Newcastle, og det er tydelig at Pardew ikke er fornøyd på sidelinja. Han kjører opp laget i høyere press, noe som gjør at de utfordrer pasningskvaliteten til Swansea da de sjelden slår langt. Newcastle og særlig Debuchy er frisk og kommer til en del innlegg, men det blir ikke de største sjansene.
Til pause går lagene med 0-0, og det har vært en tett og jevn førsteomgang.

SJANSESLØSENDE
Swansea skaper mulighet rett etter pause da Rangel kommer seg inn i 16-meteren fra sin backposisjon og tester ut Elliot, han redder og ballen går ut til Routledge som skyter fra 15-16, men nok en gang er Elliot med på notene.
Ti minutter senere bør Cisse sende Newcastle i føringen da Sissoko stusser han igjennom inne i 16-meteren, han avslutter med kraft på halv-volley og ballen går over tverrliggeren til Vorm. Mulig han burde brukt litt mer følelse på den. Like etter får Newcastle en enda større mulighet!
Cabaye trer nydelig igjennom Sissoko som eksemplarisk legger 45 grader ut til Gouffran, på direkten plasserer han ballen…OVER.. Den bør sitte av vår nye franskmann.

Newcastle har nå en meget bra periode, og dominerer kampen i ballbesittelse. Cabaye knaller til fra 25 meter etter 67 minutter, men en blanding av Vorm og tverrligger hindrer scoring.
Seks minutter senere er nok en gang Vorm med på notene da Sissoko prøver et langskudd, en god redning på et skudd som var på vei opp i vinkelen.
I denne perioden kjører Newcastle kampen og fra det 72-77 minutt har Newcastle ballen 88 % av tiden!

Mot spillets gang er det Swansea som tar ledelsen. Routledge spinner rundt med Debuchy og slår med venstre mot Moore i feltet. Ballen er ufarlig, men spretter i Santon der også Mbiwa er involvert i en duell. Ballen faller til Moore som avventer en skliende Taylor og lirker inn seiersmålet.

Newcastle makter ikke å skape noe etter denne scoringen og Swansea kan lykkelig ta med seg tre poeng. Vi var det klart beste laget i andreomgang og er uheldige/udyktige som ikke får med seg noe . Allikevel noe å ta med seg videre inn i kampen mot Anzhi !

VIDEO: Pardew mener vi fortjente minst ett poeng

KAMPFAKTA
1-0 Moore 85. min

LAGOPPSTILLING
SWANSEA: Vorm, Rangel, Williams, Monk, Davies, Britton (Moore), De Guzman, Routledge, Dyer (Ki), Hernandez (Tiendalli), Michu

NEWCASTLE: Elliot, Debuchy, Yanga-Mbiwa, Taylor, Santon, Tiote (Ameobi Sr), Cabaye, Sissoko, Jonas (Marveaux), Gouffran, Cisse

MIN BESTEMANN: Cabaye bærer kapteinsbindet og svarer med en meget god kamp. Playmaker med stor P, fantastiske gjennombruddspasninger i lengderetning.

You must be logged in to post a comment Login