Preview: Southampton (b)

Oppdatert: 24. November 2012

Newcastle tar den lange turen sørover til kystbyen Southampton på jakt etter tre etterlengtede poeng i morgen ettermiddag.

Kick-off: søndag 25. november klokken 16.

Sikret avansement i Europa League: Sylvain Marveaux.

Tung tid
Bortelaget gjennomgår en tøff periode med lav poengfangst, samt skader og karantener på sentrale spillere. På torsdag var laget i aksjon i Europa League og sikret avansement mot portugisiske Maritimo uten å imponere.

Dessverre mistet man Hatem Ben Arfa til skade, og det ser ut som om den franske magikeren kan være ute i to til tre uker med en strekk i låret. Ikke nok med det, men Papiss Demba Cissé haltet også av gresset under tordagens anstrengelser.

Skadeskutt mannskap
Vertene tok omsider sesongens andre trepoenger på Loftus Road forrige helg etter syv kamper på rad uten hell. Magpies på sin side har ingen seire på de siste fem forsøkene og tapte sin kamp mot Swansea i runden før denne.

I tillegg til nevnte Ben Arfa, mangler de sorte og hvite Cabaye, som for øvrig behøver en operasjon av lysken, men også Shola Ameobi, Ryan Taylor, Dan Gosling, Haris Vuckic,  Fabricio Coloccini (karantene) og James Perch er utilgjengelige. Derimot returnerer Jonas. Obertans situasjon er usikker.

The Saints kan stille nærmest fulltallig og mangler kun Frazer Richardson og Richard Chaplow.

Watch out for:
Papisto – Nå må det vel snart løsne for gutten?

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Williamson, Taylor, Santon, Ferguson, Tioté, Jonas, Marveaux, Cissé, Ba

Dommer:
Martin Atkinson

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD2.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login