Preview: Reading (b)

Oppdatert: 29. September 2012

Kampen mot The Royals på Madejski Stadium sparkes i gang om et par timer.

Kick-off: lørdag 29. september klokken 16.00

Tøff start for de nyopprykkede
Reading har fått et ublidt møte med Premier League og står kun med ett poeng foran dagens oppgjør mot et Newcastle som heller ikke har overbevist i innledningen. Til tross for avansement i Capitol One Cup i midtuken står altså vertene med ett fattig poeng etter fire kamper og ligger desidert nederst og opptar jumboplass. Det var i åpningskampen mot Stoke den 18. august at Reading tok poenget de sitter med i dag, men Brian McDermotts menn håper på lagets første ligaseier i ettermiddagens oppgjør mot et langt i fra stabilt Magpies.

Cissé har funnet nettmaskene
Laget fra Tyneside røk som kjent ut av ligacupen på onsdag da Manchester United ble for sterke på Old Trafford, men det var ingen dårlig oppvisning av de sorte og hvite selv om det til slutt endte med et 2-1-tap. Papiss Demba Cissé havnet omsider på scoringslisten etter et fint forarbeid av Shane Ferguson, og Coloccini og Tioté imponerte da de fikk sårt tiltrengte minutter etter sine respektive skadeopphold.

Cissés spissmakker Demba Ba har også vist at han vet hvor målet står og har hittil scoret fire ganger. Det er kun Robin Van Persie, som er ligaens ledende toppscorer, som har scoret flere. Han har fem.

Gjensyn med gamle kjenninger
Alan Pardew, som på torsdag forlenget sin nåværende kontrakt med en varighet på åtte år, møter sin gamle arbeidsgiver når han nå tar turen til forrige sesongs Championship-mestere. Han ledet laget i fire år fram til 2003 da han forlot klubben til fordel for West Ham.

For oss Newcastle-fans vil Danny Guthrie være et nokså kjent fjes. Han forlot sine venner i sommer på jakt etter førstelagsfotball.

Kreativiteten på midten borte?
Bortelaget vil måtte gjennomføre kampen uten Yohan Cabaye og muligens Fabricio Coloccini. Vår argentinske kaptein spilte 60 minutter på onsdag, men skal ha fått en føling med strekkskaden han har slitt med den siste tida og vurderes tett opp mot kampstart. Den franske juvel derimot er definitivt ute med det som skal være tannverk.

Ellers mangler fortsatt Krul, og det gjør også Ryan Taylor som forventes tilbake først i mars. Danny Simpson skal være tilbake i trening, men er ikke kampklar.

Watch out for:
Hatem Ben Arfa – Franskmannen er vår offensive trussel og kan vinne kamper nærmest på egenhånd.

Sannsynlig lagoppstilling:
Harper, Anita, Williamson, S. Taylor, Santon, Gutierrez, Tioté, Perch, Ben Arfa, Cissé, Ba

Dommer:
Andre Marriner

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD 3.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login