Forlengelsen sjokkerte Pardew

Oppdatert: 28. September 2012

Alan Pardew og hans kolleger har fått kontraktsforlengelser som strekker seg åtte år fram i tid. Nå snakker Newcastle-sjefen om hans visjoner for klubben.

Kontinuitet er nøkkelen

Da klubbdirektør Derek Llambias i går snakket med pressen om trenerteamets forlengelse av arbeidskontrakter, ble det nevnt at kontinuitet er nøkkel til suksess. Navnene som dukket opp i denne sammenheng var naturlig nok Arsène Wenger og Sir Alex Ferguson.

Men det er ikke bare på trenersiden at man helst vil unngå utskiftninger, for også i speiderteamet, der Graham Carr har gjort seg bemerket, vil man bevare den samme vellykkede oppskriften som skal sørge for at suksessen når nordøst. Speidersjefen ble nemlig tildelt samme lengde på sin kontrakt da han skrev under tidligere i år.

Det magiske tallet er tydeligvis åtte!

– Jeg ble satt ut

Alan Pardew snakket i dag ut om tankene rundt kontrakten, samt framtidsplaner, og uttalte at han ble sjokkert da Mike Ashley la fram en kontrakt med åtte års varighet.

– Jeg ble satt ut da Mike presenterte det.

Den tidligere West Ham- og Charlton-treneren uttalte også at det er vanskelig å si hva som vil skje de neste åtte årene, men at det vil være en ypperlig mulighet for både ham selv og klubben å oppnå gode resultater.

– Dette vil mest sannsynlig være den beste muligheten jeg har til å løfte et trofé.

Videre fortalte 51-åringen at arbeidet med akademiet blir viktig; de aller yngste vil potensielt ta det store spranget under hans regime.

– Ikke bare er akademiet viktig, men også det å hente gode spillere, sa Pardew til den frammøtte pressen i dag.

Og han fortsatte: – Vi har Graham Carr og et stort team som jobber godt bak kulissene, slik at vi nå har de beste forutsetninger for framgang.

You must be logged in to post a comment Login