Preview: Rangers – Newcastle

Oppdatert: 06. August 2010

Chris Hughtons menn tar i morgen turen over grensen til Skotland for å møte Glasgow Rangers på Ibrox. Kampen starter 14:00 og blir vist direkte på ESPN.

Newcastle slo Deportivo 5-3 på straffesparkkonkurranse forrige tirsdag etter 90 målløse minutter. Hughton sa seg meget fornøyd med prestasjonen, selv om kampen var jevn og kunne ha vippet begge veier. Så langt i pre-season står skjærene med to seiere, en uavgjort og ett tap.

Steven Taylor, Dan Gosling, Danny Simpson og Tamas Kadar er alle skadde, mens Sol Campbell ikke er matchklar før etter sesongstart. Dermed blir det ganske sikkert samme forsvarsellever som sist, med kvartetten Enrique, Coloccini, Williamson og Perch. Resten av laget forventes også å være uforandret.

Motstanderen
Rangers var overlegne i ligaen forrige sesong og vant hele 26 av 38 kamper. Hjemme på Ibrox var de helt uslåelige, med 15 seiere og fire uavgjorte på 19 kamper. The Gers er Skotlands mestvinnende klubb og står med to ligamesterskap på rad. Ute i Europa ble det imidlertid en tidlig exit for laget som er kjent for sine protestant-tilhengere. Rangers endte nemlig sist med bare to poeng i det som utvilsomt var den svakeste gruppen i Champions League.

I stallen finner man blant annet landslagsspissen Kenny Miller, VM-spilleren Madjid Bougherra og kapteinen David Weir som nettopp rundet 40 år. Rangers skaffet seg nettopp Honduras-spissen Welcome på prøvespill, men han er ikke spilleklar grunnet problemer med arbeidstillatelse.

Rangers favoritt
Til tross for at Newcastle har vunnet de to siste oppgjørene mot Rangers (4-2 i 2004 og 2-1 i 1993), vurderer bookmakerne at Rangers har størst sjanse til å vinne. Hjemmeseier gir 2,38 ganger pengene hos Eurobet, mens markedsledende odds på Newcastle er 3 hos Betfair.

Hva tror du om kampen? Del din mening i forumet!

You must be logged in to post a comment Login