Preview: Norwich (b)

Oppdatert: 11. January 2013

De sorte og hvite tar turen til Norwich i håp om å ta sesongens første borteseier mot Chris Hughtons «Canaries».

Kick-off: lørdag 12. januar klokken 16.00.

FA-cupexit
For gutta fra nordøst var det en pinlig affære å ryke ut av FA-cupen mot «lille» Brighton da de fortjent tapte 2-0 forrige helg. Norwich gikk derimot videre da de vant 3-0 i Peterborough, til tross for åtte forandringer i startelleveren.

De gule og grønne kan vise til en imponerende rekke av ti kamper uten tap inneværende sesong, men har nå tapt de siste fire ligakampene. Motivasjonen er derfor sterk hos trener Hughton, som gjerne vil vise sin gamle arbeidsgiver at de gjorde feil da de sparket ham til fordel for mannen som i dag sitter i sjefsstolen på St. James’ Park.

Statistikken taler imot gjestene som ikke har vunnet på bortebane siden mai i fjor da Chelsea kapitulerte for to vidunderlige mål av Cissé. Tap i morgen vil ikke kunne føre oss under streken da Aston Villa og Southampton møtes til dyst, men vi er faretruende nær når Wigan på 18. plass kun trenger to poeng for å innhente de sebrastripete.

Møtet mellom disse to lagene i september endte med en lite overbevisende 1-0-seier etter Bas tidlige scoring.

Skadefronten
Mathieu Debuchy forventes å gjøre sin debut, mens bestekompis Cabaye muligens kan ta en plass på benken. Det gjenstår å se om Coloccinis hode er på riktig plass, og om han i det hele tatt starter, etter de siste ryktene om en snarlig hjemtur til Argentina.

Gutierrez er friskmeldt, og det samme gjelder Perch, mens Tioté (Afrikamesterskapet) og Shola Ameobi (suspendert) er begge ute. Ryan Taylor, Gosling, Vuckic og Simpson mister definitivt oppgjøret, mens både Steven Taylor og Ben Arfa er tilbake i trening, men ikke kampklare.

Norwich forventer å ha Grant Holt tilbake til denne. Steven Whittaker, Andrew Surman og keeper John Ruddy er alle ute.

Watch out for:
Mathieu Debuchy – er meget god både defensivt og offensivt og er nettopp det vi har manglet på høyresiden.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Debuchy, Williamson, Coloccini, Santon, Gutierrez, Anita, Perch, Marveaux, Obertan, Cisse

Dommer:
Anthony Taylor

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD2.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login