Kapteinen på vei ut døra?

Oppdatert: 11. January 2013

Ifølge britiske medier har Collocini bedt om å bli satt på transferlista for å komme seg hjem til Argentina. En klubb skal allerede ha vist interesse. 

The  Independent melder fredag at Fabricio Coloccini skal ha sjokkert klubbledelsen ved å be om å få forlate klubben allerede i  januar. Årsaken skal være at Newcastle-kampteinen ønsker seg tilbake til hjemlandet Argentina.

Som om ikke salget av Ba var ille nok for The Magpies, kommer nyheten om at kapteinen og forsvarsklippen nå er på vei bort. Med 2 seiere på de 16 siste kampene, er det lite godt å melde fra klubben om salget av Coloccini skulle bli et faktum.

Nå i kveld sier ryktene at den argentinske klubben San Lorenzo har satt en tidsfrist i deres forsøk på å signere kapteinen.

– Når du går for en toppforsvarer er tidsberegningen litt annerledes, men hvis vi i neste uke ikke har et svar er vi er nødt til å gå for et annet alternativ, sier klubbens president, Matias Lammens, i et intervju på ESPN Radio Rivadavia fredag.

Coloccini signerte en fireårskontrakt i mars i fjor, og uttalte da at hans fremtid er på St James’ Park. Men nå skal situasjonen være annerledes.

Den argentinske midtstopperen, som er klubbens best betalte spiller med rundt  tre millioner pund i årslønn, skal ønske seg bort av «personlige  grunner», men det er sagt at lengselen til Argentina er årsaken til det høyst uventede ønsket.

Coloccini ble kjøpt fra Deportivo La Coruna i 2008 for ti millioner pund.

You must be logged in to post a comment Login