Preview: Newcastle – Wolverhampton

Oppdatert: 01. April 2011

Newcastle tar imot nedrykkstruede Wolves på St. James Park lørdag ettermiddag. En seier for Alan Pardews menn er nødvendig for ikke å synke ned i den værste nedrykksstriden.

Kick off: Lørdag 2. April kl. 16.00

Skadepreget Newcastle

Skadeproblemer i Newcastle begynner å bli en vanesak for de fleste som følger klubben. Bekymringsverdig er det også at Ryan Taylor og Cheick Tiote er suspendert, mens Kevin Nolan kun er ett gult kort unna en to-kampers suspensjon. På skadelisten finner vi Hatem Ben Arfa, Alan Smith, Leon Best, Dan Gosling, Stephen Ireland og Jose Enrique. Kampen mot Wolves er som sagt viktig i den forstand at Newcastle med tap kun vil være ett poeng foran Wolves, som før runden innehar 18.plassen i det som er en av de jevneste Premier League sesongene noensinne. En seier vil derimot mest sannsynlig ta oss tilbake på øvre halvdel av tabellen, og hvis man kan bruke betegnelsen “himmel eller helvette” foran en fotballkamp, så er det nokså passende på Lørdag.

Wolves uten sin toppscorer

Ulvene sliter også med skadeproblemer foran lørdagens møte på St. James Park, og værst av alt er nok at toppscorer Kevin Doyle mangler. Ronald Zubar, Michael Mancienne, Steven Hunt, David Edwards og Steven Moyoukolo er også skadet. Wolves manager Mick McCarthy som forøvrig er ex-sunderland manager, er kjent for å være en av de tøffeste guttene i klassen, noe som også har gjenspeilet i lagets spillestil denne sesongen. Wolves har spilt hardt og tidvis stygt, og med Karl Henry i spissen så er det ikke taklingsvegring når Wolverhampton går på banen. Dette fikk Joey Barton merke da lagene møttes i høst, da Barton var offer for et utall stygge taklinger. Kampen endte forøvrig 1-1 etter at Andy Carroll satte inn utligningsmålet i en kamp Newcastle burde vunnet.

Watch out for

– Kevin Nolan. Har tatt mye ansvar denne sesongen, og er en av ligaens mest målfarlige midtbanespillere.

– Sylvan Ebanks-Blake. Er en målfarlig spiller på sine beste dager.

Sannsynlig lagoppstilling

Harper; S.Taylor, Williamson, Coloccini, Simpson; Barton, Nolan, Guthrie, Jonas; Løvenkrands, Ameobi

Dommer: Mike Dean

TV: Tv2 Sumo og Altibox

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login