Preview: Man City (h)

Oppdatert: 14. December 2012

Newcastle skal få bryne seg på regjerende seriemester Manchester City når de kommer på besøk tidlig i morgen ettermiddag.

Kick-off: lørdag 15. desember klokken 13.45.

Nedrykkskamp
Morgendagens verter har til alles store overraskelse forvillet seg inn i kampen om overlevelse, og det ser ikke lysere ut når man tar en titt på skadesituasjonen og programmet i desember måned. For i tillegg til denne tøffe bataljen mot sjeik Mansour og hans lag venter både Arsenal og Manchester United de kommende ukene. En nervepirrende periode for fansen.

Noel Gallaghers yndlinger har et godt tak på de sorte og hvite; Roberto Mancini har aldri tapt mot Pardews Newcastle. I det hele tatt har de lyseblå unngått nederlag i de siste elleve oppgjørene mot Magpies.

Begge lag har derimot tapt sine siste kamper. Newcastle fikk igjen føle hvordan det er å dra tomhendt hjem fra London, mens Manchester City tapte på Etihad mot serieleder og nabo Manchester United.

På Craven Cottage fikk vi enda en gang se Ben Arfas briljans, men vi fikk også et glimt av tidligere klubbspiller Damien Duff som serverte både Sidwell og Rodallega på Fulhams to mål.

I kampen om Manchester må Mancini ha revet seg i håret etter at poenget glapp på overtid mot Sir Alex Ferguson og de røde djevlene. Robin Van Persies frispark gikk via Nasris fot og snek seg inn ved bakerste stolpe og ga dem seieren med sifrene 3-2.

Ben Arfa skadet igjen?
Hjemmelaget mangler som kjent de tre langtidsskadde i Ryan Taylor, Vuckic og Gosling, mens Steven Taylor og Cabaye ventes tilbake i begynnelsen av februar.

Dessverre har de siste nyhetene om Ben Arfas situasjon vært nedslående. Den franske trollmannen mister etter all sannsynlighet kampen ettersom strekkskaden, som han har slitt med de siste ukene, ennå ikke har villet gi slipp.

For bortelagets del mangler Milner, Barry og Kompany. Sistnevnte er meget viktig for den defensive tryggheten i laget, men de har kvalifiserte vikarer i Kolo Toure og Lescott som kan steppe inn og gjøre en god jobb ved siden av Nastasic.

Watch out for:
David Silva – den spanske playmakeren vil nok kjøre karusell med enhver som står i hans vei.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Gutierrez, Tioté, Anita, Marveaux, Cissé, Ba

Dommer:
André Marriner

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD1.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login