Pardew føler presset

Oppdatert: 14. December 2012

Newcastles manager har nå innrømmet at han føler presset etter kun 4 seire på de siste 16 kamper.

Det begynner også å bli en stund siden Newcastle spilte en overbevisende god kamp. Selv om mange vil mene at 3-0 seieren hjemme mot Wigan viste tegn på bedring, gikk klubben på en ny smell borte mot Fulham forrige mandag. I morgen møter vi regjerende mester Manchester City hjemme på St James Park. Det er nok kun de aller største optimistene som har troen på at vi får med oss 3 poeng i den kampen.

Det skumle er nå at NUFC kun ligger 2 poeng over nedrykkstreken, og klubbens store rival Sunderland, ligger nå kun ett poeng bak. I verste fall ligger Magpies under streken etter morgendagens kamper. Manager Alan Pardew er fullstendig klar over at det må plukkes flere poeng, ellers henger jobben hans i en tynn tråd. Dette på tross av managerens imponerende innsats i fjor, og det faktum at styret har gitt Pardew en kontrakt på hele 8 år.

Til den nord-engelske av The Chronicle, fortalte Pardew: ” – Jeg har opplevd mye press i det siste. Mitt syn er at jeg må se situasjonen i en helhet, samtidig som jeg holder øye med våre nåværende utfordringer.  Vi er nå i en situasjon at vi møter 3 av topp 4 lagene de neste 4 kampene. Det gjør ikke saken enklere. ”

Den Londonfødte manageren innrømmet også at han fortsatt leter etter svar på hvorfor årets form har vært såpass svak. Han kunne fortelle at spillerne denne sesongen har jobbet dobbelt så hardt som forrige sesong. Slik er det likevel bare blitt. Når man vinner kamper, er alt så mye enklere.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login