Preview: Liverpool (b)

Oppdatert: 03. November 2012

Det er duket for en klassiker når Newcastle tar turen til Merseyside i morgen ettermiddag i det som ofte blir svært underholdende oppgjør.

Kick-off: 4. november klokken 17.00

Dårlig utgangspunkt
Hjemmelaget kan vise til en god statistikk mot Newcastle de senere årene. De siste sytten kampene på Anfield har gitt dem femten seire og to uavgjort. En dyster historikk og ikke mye skryte av for the Geordies!

De røde fikk ingen optimal oppladning tidligere i uka da de gikk på et sviende nederlag mot Swansea i Capitol One Cup, der de tapte med sifrene 3-1. Forrige helg ga dem et mer oppmuntrende resultat da de besøkte Goodison Park i en kamp som endte 2-2. Steven Gerrard og Co. kunne fort ha stukket av med alle poengene, men Suarez’ mål ble feilaktig annullert like før slutt.

De sorte og hvite var derimot ikke i aksjon i midtuken ettersom de røk for Manchester United i runden før, men de vant sin kamp mot West Bromwich forrige søndag med et seiersmål som kom tre minutter på overtid.

Demba Ba ute?
Liverpool mangler fortsatt Lucas Leiva som sies å være tre uker unna comeback, mens keeper Reina nærmer seg førstelagsfotball etter å ha mistet fire kamper grunnet en strekkskade. Glen Johnson lider samme skjebne, men blir testet tett opp mot kampstart.

For Newcastles del vil Demba Ba mest sannsynlig miste oppgjøret med en leggskade han pådro seg mot the Baggies, og én som definitivt vil glimre med sitt fravær er Cheick Tioté som for tiden soner karantene. Dessuten mangler Dan Gosling, Haris Vuckic og Ryan Taylor.

Watch out for
Suarez – Et konstant uromoment og begår tjuvtriks når sjansen byr seg.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Gutierrez, Cabaye, Perch, Ben Arfa, Shola Ameobi, Cissé.

Dommer:
Anthony Taylor

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD1.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login