– Alt press på Liverpool

Oppdatert: 03. November 2012

Newcastles manager Alan Pardew mener alt presset hviler på Liverpool og Brendan Rodgers før søndagens møte mellom de to på Anfield.

Newcastle har ikke vunnet på Anfield på 18 år, da Robert Lee og Andy Cole nettet hvert sitt mål i en 2-0 seier i 1994. Men Rodgers har slitt med å sette fart på sitt prosjekt i Liverpool, og det mener Pardew gjør mulighetene større for at Magpies setter en strek på denne kjedelige statistikken.

“Det er litt ekstra press på Liverpool med tanke på deres historie og pokalene de har vunnet” – Sier Pardew.

Pardew fortsatte: ” Dersom du ser på Newcastles trofeskap, og sammenligner det med Liverpools, er det liten tvil om at de plasseres høyere enn oss, historisk sett.”

” Det er også en periode for Liverpool da de stadig utvikles, og når man utvikles er man mer sårbar.”

Liverpool har kunnet to kamper i ligaen denne sesongen, mot langt svakere motstand i Norwich og Reading, og ble sendt på hodet ut av Ligacupen onsdag mot Swansea. Newcastle ligger så langt på en godkjent 10.plass, to plasser over Liverpool.

” Jeg mener det er to sterke lag som møtes, og jeg forventer en underholdende kamp.”, sa også Pardew.

Det bør det faktisk bil, i denne kampen som har utviklet seg til å bli en PL klassiker med årene. De fleste husker nok 4-3 tapet i i 1996, som en av Premier Leagues aller beste kamper. Vi skal også ha fjorårets fantastiske seier hjemme mot Liverpool friskt i minne, da vår tidligere venstreback Jose Enrique måtte ikle seg keeperhanskene etter utvisning av Liverpools keeper Pepe Reina.

Forhåpentligvis klarer Newcastle å spille sesongens beste kamp i morgen, for å vise at vi fortsatt er på rett spor.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login