Preview: Fulham (h)

Oppdatert: 07. April 2013

Newcastle ønsker London-laget Fulham velkommen når de gjester St. James’ Park i ettermiddag.

Kick-off: søndag 7. april klokken 16.00.

Formsterkt Fulham
Hovedstadslaget har en pen rekke på fem kamper uten tap og vil sikkert gjerne utvide den rekken i ettermiddagens oppgjør i nordøst.

Dimitar Berbatov er en spiller vertene skal passe seg for da han har gjort mål i Fulhams siste fire kamper.

«The Cottagers» tok alle poengene da de slo Harry Redknapps QPR for en snau uke siden. Den bulgarske playmakeren scoret to av hjemmelagets tre mål som sørget for full pott for blant annet Hangeland og Riise, som dessuten var svært delaktige i seieren.

Kvartfinale i Europa League
Newcastle måtte gi tapt etter å ha ledet mot Benfica i Lisboa i det første oppgjøret i kvartfinalen i Europa League på torsdag. Papiss Cissé hadde en enkel jobb da Moussa Sissoko fant rom nede langs linjen og la ballen inn foran mål. Senegaleseren sendte de tilreisende til himmels med et viktig bortemål, men portugiserne har favorittstempelet med 3-1 i bagasjen når de reiser nordover neste uke.

Lagnytt
Yoan Gouffran er igjen tilgjengelig etter å ha måttet se sine lagkamerater i aksjon for få dager siden. Coloccini, Ben Arfa, Debuchy, Haïdara, Tioté, Ryan Taylor og Vuckic er alle ute. Simpson håpes å være klar.

For bortelaget mangler Sidwell etter utvisningen på mandag. Ashkan Dejagah, Mahamadou Diarra og Mladen Petric pleier skader og er ikke med.

Watch out for:
Dimitar Berbatov – det er ikke uten grunn at han kalles «trollmannen».

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, S. Taylor, Yanga-Mbiwa, Santon, Gutierrez, Perch, Cabaye, Sissoko, Gouffran, Cissé

Dommer:
Kevin Friend

TV:
Kringkastes ikke, men kan sees på nett via Sumo.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login