Preview: Chelsea (b)

Oppdatert: 24. August 2012

Newcastle står ovenfor en beintøff oppgave når de lørdag ettermiddag gjester et Chelsea-lag som har vunnet sine to første kamper denne sesongen.

Det er ikke mer enn knappe fire måneder siden Papiss Cisse brøt alle fysiske lover og banket inn 2-0 forbi Peter Cech på Stamford Bridge. I morgen må Newcastle igjen ta turen til “brua”, en plass for de sorthvite normalt har slitt stort.

Pardew hvilte de aller fleste stjernene i kampen mot Atromitos i Europaligaen, noe som betyr at det kommer til å bli store forandringer foran dette oppgjøret.

Ifølge nufc.com er Coloccini klar, og da starter trolig argentineren sammen med Taylor i midtforsvaret – på bekostning av Perch som spilte 90 minutter i går. En dårlig nyhet er imidlertid at Cheik Tiote skal være skadet. Nyervervelsen Anita er favoritten til å gå inn på midtbanen.

Vi tror på følgende lag: Krul – Santon, Coloccini, Taylor, Simpson – Ben Arfa, Cabaye, Anita, Gutierrez – Cisse, Ba

Motstanderen

Chelsea har åpnet sesongen med full pott med seiere over nedrykksspådde Wigan og Reading. Spillet har likevel vært lite imponerende, og mye kunne ha vært annerledes om Reading hadde benyttet seg av en kjempemulighet til å gå opp til 3-1 i midtuken. Kampen endte til slutt 4-2 i Chelseas favør etter at Torres pirket inn 3-2 i soleklar offsideposisjon.

Di Matteo har kun Marko Marin og David Luiz på skadelista. Sistnevnte kan muligens bli klar til oppgjøret. Disse startet forrige match mot Reading:

Cech – Cole, Terry, Cahill, Ivanovic – Ramires, Hazard, Lampard, Mikel, Mata – Torres

Hazard er i kjempeform og står allerede oppført med fem assists på bare to kamper. Han blir definitivt “the man to watch” for Newcastle-forsvaret.

Innbyrdes oppgjør

Ser vi bort i fra den overraskende 2-0-seieren i forrige sesong, skal vi lete lenge etter sist gang Newcastle tok tre poeng på Stamford Bridge i ligasammenheng. Fasiten viser tre uavgjorte og syv tap på de ti oppgjørene før det.

TV-info

Kampen starter klokken 18.30 lørdag ettermiddag og vises direkte på TV2 PL HD1 og TV2 Sumo. Husk å benytte deg av Sumo-tilbudet du får som medlem av TAN før 26. august.

Diskuter matchen i forumet her.

 

You must be logged in to post a comment Login