Preview: Bordeaux (h)

Oppdatert: 03. October 2012

Franske Bordeaux gjester St. James’ Park i morgen i det som er Newcastles første hjemmekamp i gruppespillet i Europa League. Her finner du siste nytt foran matchen.

Newcastle fikk en grei start på gruppespillet med 0-0 borte mot Maritimo i Portugal. Bordeaux vant på sin side 4-0 over Club Brugge, noe som gjør at lagene som møtes på SJP i morgen er de store favorittene til å gå videre til åttendedelsfinalene.

Pardew har for det meste brukt reserver i cupene hittil, og det ventes flere forandringer fra laget som karret seg til et ufortjent 2-2-resultat mot Reading sist. Newcastle tar nemlig imot Manchester United allerede på søndag i en veldig tøff kamp.

Steven Taylor, Coloccini, Tim Krul og Ryan Taylor er alle skadet. Danny Simpson er imidlertid tilbake igjen etter å ha vært ute i noen uker. En annen som kanskje kan få sine første EL-minutter er Hatem Ben Arfa. Franskmannen har sonet tre kampers suspensjon i Europa og kan nå spille kontinentale turneringer igjen.

Vi tror Pardew stiller med følgende lag:
Harper – Santon, Williamson, Perch, Tavernier – Marveaux, Gosling, Bigirimana, Vuckic, Obertan – Shola Ameobi.

Motstander i form

Bordeaux har fått en solid start på sesongen. Foruten nedsablingen av Club Brugge har den franske atlanterhavsklubben spilt 7 kamper i hjemlig liga uten tap. Laget står med 3-4-0, noe som har gitt en foreløpig 5. plass på tabellen.

Det er verdt å merke seg at Bordeaux har spilt borte mot både PSG (0-0) og Lyon (2-0) uten å tape.

Her er troppen manager Jean-Louis Triaud tar med seg til Tyneside:
Cedric Carrasso, Kevin Olimpa, Henrique, Mariano, Florian Marange, Marc Planus, Matthieu Chalmé, Ludovic Sané, Benoit Trémoulinas, Yoan Gouffran, Jaroslav Plasil, Abdou Traoré, Landry Nguemo, Henri Saivet, Ludovic Obraniak, Jussiê, Cheick Diabaté, David Bellion.

Kampen starter klokken 21.05 norsk tid og vises på ESPN i England. Det betyr at det bør være gode muligheter for internettstream.

Diskuter oppgjøret her.

You must be logged in to post a comment Login