Pre-season: Club Atlas 2-1 Newcastle

Oppdatert: 15. July 2015

Newcastle gikk på et litt overraskende 2-1 tap i deres første treningskamp på deres turnè i USA. På Miller Park, som er hjemmebanen til baseballaget Milwaukee Brewers ble Newcastles svake forsvarspill og manglende målteft avgjørende.

Allerede etter 17 minutter hadde Krul hentet to baller ut av nettet etter svakt forsvarspill av Williamson og Lascelles. Det var spesielt Atlas Bergissio som Newcastle slet med å håndtere. Argentinere som har tre landslagskamper for Argentina puttet to og hadde en i treverket før halvtimen var spilt.

10min: Lascelles lager straffe når han feller Atlas Bergessio med en hodeløs takling innenfor sekstenmeteren, som Bergessio putter enkelt bak Krul.

17min: Williamson er både treg og uppomerksom når en høy ball spilles bak til Bergissio som lobber ballen pent over en sjanseløs Krul.

22min: Tomålscorer Bergissio forsetter å herje med Newcastle, men denne gangen treffer forsøket hans tverrlegger.

Etter hvert klarer Newcastle å hale seg inn i kampen og skaper noen store sjanser og rett før pause får de lønn for strevet.

45min: Newcastle kontrer med Cisse og Sissoko i spissen, førstnevnte spiller Sissoko igjennom på høyre innenfor sekstenmeteren som Sissoko plasserer bak Altas keeper.

2-1 til Pause

Papiss-Cisse

Andreomgangen fremstår Newcastle mer organisert og presset Club Altas bakover i banen.

57min: En kontroversiell situasjon oppstår når Jack Colbacks hjørnespark treffer Cisse som header ballen mot mål og på keeper som desperat klamrer seg fast til den på linjen. Newcastle er overbevist på at ballen er over linja, men grunnet manglende målteknologi blir protestene viftet bort av dommeren.

Resten av omgangen forsetter Newcastle det høye presset, men klarer aldri å utligne til tross for forsøk fra både Gouffran, Aarons og Obertan.

Etter kampen skal McClaren ifølge Lee Ryder sagt de er nære nok en signering.

TAN holder deg opptadert!

NEWCASTLE UNITED: Krul, Janmaat, Williamson, Lascelles, Haidara, Anita, Colback (c), Sissoko, Gouffran, de Jong, Cisse

Subs: Darlow, Woodman, Ferguson, Bigirimana, Obertan, Aarons, Armstrong, Perez

CLUB ATLAS: Pinto, Tabó, Medina, Pineda, Kannemann, Valenzuela, Zárate, Leao, Loboa, Bergessio y Arizala.

You must be logged in to post a comment Login