Perch ønsker seg bort

Oppdatert: 19. June 2011

James Perch ønsker seg bort fra Newcastle, skriver dagens Sunday Sun. Perch har sett seg lei på at han ikke får noe førstelagsfotball, og ønsker nå en ny arbeidsgiver, bare 12 måneder etter at han kom til klubben.

Den anvendelige forsvarsspilleren har byttet agenter for å prøve å få fortgang på en overgang bort fra St. James’ Park. Perch er oppgitt over at han ikke har fått spilt førstelagsfotball, og har gjort bare én opptreden de siste tre månedene av sesongen, som innbytter mot Wolves. Perch ønsker seg nå ned en divisjon for å få finne formen igjen.

Det er likevel ikke noe nært forestående, og Perch skal som alle andre returnere til treningsfeltet 1. juli, men Newcastle kommer neppe til å stå i veien for han, dersom et tilbud skulle dukke opp. Perch har hatt en meget skuffende første sesong i Premier League. Den tidligere Nottingham Forest-spilleren ble kjøpt av Chris Hughton etter sterke anbefalinger fra hans daværende assistent Colin Calderwood. Men Perch fikk et tøft møte med Premier League, og startet kun ni kamper og plukket opp hele seks gule kort før han ble erstattet av Danny Simpson. Etter en tabbepreget kamp mot Wigan i november, ble han buet ut av hjemmefansen.

Samtidig har Danny Simpson fremdeles ikke signert den femårskontrakten det ble snakket om i mai. Manager Alan Pardew skal ha argumentert sterkt for sin høyreback, og ment at han var god nok for England. Dette skal ha overbevist Mike Ashley til å gi Simpson en ny kontrakt. Men inntil videre er det fremdeles ingen signert avtale, og ifølge Sunday Sun er det interesse fra andre klubber dersom partene ikke kommer til enighet.

You must be logged in to post a comment Login