Håper at Enrique blir

Oppdatert: 20. June 2011

Til tross for interesse fra Arsenal og Liverpool har fortsatt manager Pardew troen på at Enrique kan bli værende på Tyneside.

– Jeg håper fortsatt at Enrique, som var en veldig viktig brikke i sesongen som var, blir værende i klubben og at vi kan overtale ham til å signere en ny kontrakt, og vi jobber naturligvis med det fortsatt, sier Pardew om venstrebacken.

– Jose er på ferie og vi har ikke hørt noe fra ham. Vi er ikke trygge på at han kommer til å fortsette, men vi er ikke redde for å miste ham heller. Når en spiller av Enriques kvalitet bare har ett år igjen av kontrakten, er man selvsagt sårbare for interesserte konkurrenter, forteller en ærlig Pardew.

Om Enrique fortsatt blir å finne i Newcastle-drakt på St. James’ Park gjenstår å se, men selv om Pardew viser et snev av optimisme virker den spanske kjempens dager på Tyneside å være talte. Om Arsenal eller en annen storklubb byr 7-8 millioner pund er det heller tvilsomt at pengeglade Ashley avslår et bud på en spiller som kun har tolv måneder igjen av kontrakten og som innerst inne garantert vil prøve seg i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login