Pardew: Vi savner Tiote

Oppdatert: 03. September 2012

Etter gårsdagens svake kamp mot Aston Villa, innrømmer Alan Pardew at savnet etter Tiote er stort.

Midtbaneankeret, som forsvant ut med skade siden åpningskampen mot Tottenham, sliter fortsatt med leggmuskelen som har plaget han siden 18. august. Pardew håper nå at 2 ukers pause i Premier League skal være nok tid til at ivorianeren er klar til kamp igjen.

– Tiote er ikke i form til å spille den viktige landslagskampen neste helg, men jeg håper han skal være klar til bortekampen mot Everton. Han ville ha vært høyt og lavt mot Villa, så savnet var stort. Men det vil bli fint å se ham tilbake i svart og hvitt om to uker, sier manageren i et intervju.

Pardew legger likevel ikke skjul på at det er en viss fare for at Tiote heller ikke blir klar til den viktige bortekampen.

– Vi må jobbe hardt med ham, men jeg krysser fingrene og håper at vi skal få ham tilbake i tide, sier Newcastle-manageren, som allerede begynner å merke presset med en lang sesong og et tett kampprogram.

– Noen av spillerne våre er ikke i toppform, men når du spiller nesten 11 måneder – faktisk er det litt mer enn det for noen spillere, som Cisse og Cabaye… Det blir faktisk for mye fotball. Vi er nødt til å hvile dem her og der for å holde dem i god form til de viktigste kampene, avslutter Pardew.

 

You must be logged in to post a comment Login