Pardew: Vi har en plan

Oppdatert: 21. March 2014

Newcastle-manageren hevder sommerens overgangsvindu allerede er planlagt for klubben.

Alan Pardew sier nå at klubben går fremover med transferplanene, til tross for ingen ny fotballdirektør er utnevnt etter Kinnear. Men i stedet for en erstatter for den upopulære mannen, bekrefter nå manageren samtaler med sjefsspeider Graham Carr og eier Mike Ashley om overganger, og hevder det ser lyst ut.

– Jeg er ganske sikker på hva jeg tror vi trenger. Vi startet prosessen i forrige uke, og det  vil skje veldig mye frem mot sommeren, sier Pardew.

Og Ashely, som ikke har rykte på seg for å åpne lommeboka i tide og utide, får gode skussmål fra en optimistisk Pardew i forkant av overgangsvinduet.

– I forhold til realistiske mål, så tror jeg tror det er rimelig å si at de er der. Selvfølgelig må vi presentere planene til Mike, og jeg håper at han skal se på det som fornuftig økonomisk å gjennomføre de planene vi har, sier manageren.

Samtidig som Pardew fortsetter sitt stadionforbud lørdag, avslører han at han vil se lørdagens kamp mot Crystal Palace på klubbens treningsfeltet, etter å ha sett kampen mot Fulham i forrige uke på lagets hotell i London.

– Jeg ble ikke sint, selv om vi tapte. Jeg hadde ulike følelser, som en sommerfugl i magen-følelse når du ser på favorittlaget spille. Jeg har aldri fått det som manager, så det var litt rart, sier han.

You must be logged in to post a comment Login