Pardew: – Jeg blir i klubben

Oppdatert: 19. May 2013

Newcastle United-sjef Alan Pardew insisterer på at det ikke er knyttet usikkerhet til hans fremtid i klubben.Det kommer fram etter at Pardew hadde samtaler med eier Mike Ashley tidligere denne uken. Pardew har tidligere uttalt at han skulle ha samtaler med Ashley når sesongen var ferdig, og at hans jobb kunne stå i fare. Men nå insisterte manageren på at det er ingen tvil om hvor hans karriere fortsetter, etter å ha fått tommelen opp fra Ashley.

– Det er ingen usikkerhet rundt min stilling. Vi vet alle at det ikke har vært vår beste sesong, men man kan ikke si at vi har ikke har gitt 100 prosent, sier Pardew, som skrev en åtte-årig avtale i fjor.

Samtidig innrømmer Newcastle-manageren overfor britisk presse at det har vært tøft å takle svingningene i klubben, og at han har kjempet for å takle oppturer og nedturer i livet som manager. 51 år gamle Pardew ble ifjor kåret til årets manager av League Managers ‘Association etter å ha tatt Magpies til en bemerkelsesverdig femte plass i Premier League. Tolv måneder senere har han og laget kjempet en desperat og uventet kamp mot nedrykk.

– Jeg har vært her i to og et halvt år, og jeg har sikkert opplevd alle følelser du kan gå gjennom – og det var i de første seks ukene. Men dette året har lært oss hvordan vi skal håndtere kritikk fra fansen, at vi virkelig må skalke lukene og sørge for at vi får et resultat. Man må oppleve disse tidene og presset fra situasjonen for å forstå det, og med mindre du har vært fotballspiller i en stor klubb som dette, vil du aldri forstå det, sier Pardew i et intervju.

You must be logged in to post a comment Login