Pardew har en plan

Oppdatert: 04. May 2011

Etter salget av Andy Carroll, ble Newcastle sittende igjen med 35 millioner pund. Pardew sa da – og sier enda – at de pengene skal brukes på nye spillere, han har allerede en plan.Newcastle har blitt linket til flere spillere den siste tiden og de fleste av de er franske. Det er navn som Cheikh M’Bengue, Franck Tabanou, Gervinho og Kevin Gameiro som skal være i radaren til manager, Alan Pardew.
Manageren sier også at de allerede er i kontakt med klubben og at ting går fremover.

– Vi har vært i kontakt med noen klubber angående spillerene dems, noe jeg tror er viktig. Forteller Pardew til Skysports.
– Det er mye som skal gjøres, men prosessen har startet!
Han forteller videre at speideren Graham Carr har reist mye rundt i europa for å finne gode spillere og at de har peiling på hvor disse spillerene kan være.

Alan Pardew inrømmer også at spillerkjøpende blir påvirket av hvordan det går med signering av nåværende spillere. Det er spillere som Jose Enrique og Joey Barton som nærmer seg slutten på kontrakten.

– Jeg har ikke bestemt meg for hvor mange spillere vi skal kjøpe, det kommer ann på hvordan det går med nåværende spillere.
– Joey Barton, Enrique og Kevin Nolan trenger å fornye kontrakten sin. Det er også andre spillere som jeg ikke vil nevne, som vi trenger å sikre oss. Avslutter Pardew.

You must be logged in to post a comment Login