Pardew frykter Ba vil dra

Oppdatert: 28. December 2012

Manageren er heller ikke forkant av dette overgangsvinduet sikker på at spissen blir værende på St. James’ Park.

Klausulen i senegaleserens kontrakt skal fortsatt være gjeldende, og tillater ham å forlate Newcastle for omkring £ 7.5m når januarvinduet åpner. Medd 11 mål i Premier League så langt i år, er det ventet at Ba, som igjen har blomstret som målscorer etter en laber vårsesong, blir et ettertraktet objekt på markedet.

Pardew har uttrykt at han fortsatt har håp om å sikre en ny kontrakt med Ba, men at han tar ingenting for gitt. I mellomtiden skal flere klubber angivelig være interesserte i å komme vilkårene klausul i møte.

– Dette vinduet er nøkkelen, tror jeg, for hvis Demba går i dette vinduet, vil det gi oss et stort problem. Jeg tror han vil bli, men det er en mulighet for at han går på grunn av klausulen som fortsatt er i kraft, sier Pardew i et intervju, og legger til at klubben i løpet av sommeren enten vil selge spissen eller sikre langtidskontrakt.

Et av ryktene som går rundt Ba, skal være en overgang til PSG. Ba har tidligere uttrykt at han gjerne vil spille for den franske storklubben.

– Ett av ryktene går på at han kommer til å spille for dem neste uke, sier Pardew i intervjuet.

Ba kom gratis til Newcastle fra West Ham sommeren 2011.

You must be logged in to post a comment Login