Forrykende tap

Oppdatert: 26. December 2012

På Old Trafford ledet vi kampen tre ganger, men det var ikke nok. Manchester United med en sen scoring, noe vi har sett før.
 Tiote var ute med suspensjon, inn kom Marveaux og viste seg som et friskt pust. Jonas var også ute med skade, og det ga plass til Bigirimana sentralt.
Manu på sin side lot Rooney hvile etter sin forferdelig kamp forrige runde.

PERCH!! ??
Det skulle ikke gå mange minuttene før det første av syv(!) scoringer kom. Og det var ikke mange som ville tippet denne mannen som første målscorer. Demba Ba skyter fra 20 meter og De Gea gir en dårlig retur rett ut i beina på Perch. Han gjør ingen feil og sender bortelaget opp i ledelsen.
Newcastle startet meget bra, og Manu fikk ikke satt et ordentlig trykk selv om de lå under.
Etter 25 minutter får Manu et billig frispark, og Van Persie svinger den inn. Etter litt klabb og babb inne i feltet så får Chicharito skutt, men Krul redder med beina, returen går derimot til Evans som sklir inn sitt første for dagen og Manu har utligna.
Tre minutter senere er Evans frempå igjen, men denne gangen i feil mål. Simpson får utrolig mye plass på høyre og avfyrer et skudd, Evans sin blokkering går rett i mål og Newcastle er i ledelsen. Linjedommeren står oppe med flagget og markerer for offside på Cisse, men dommer Dean tar en prat med sin assistent og godkjenner målet siden han mener Papiss ikke er med i spillet. En avgjørelse Manu-fans er uenige i, vi er enige i, tidligere dommer Graham Poll er enig i og TV2 sitt studio uenig i. Altså, vanskelig å si, mål ble det.

Etter 40 minutter får Marveaux et frispark like utenfor 16-meteren og tar det sjøl. Det dundrer i tverrliggeren, og Newcastle kunne faktisk vært opp i en tomålsledelse til pause!

HAWAII-FOTBALL
Newcastle holder stand ganske lenge etter pause, men et innlegg fra Van Persie ender til slutt hos Evra på 16-meter. I det 58ende minutt skyter Evra i lengste hjørne, et skudd som Krul er misfornøyd med å ikke ta.
Ti minutter tar det før vi er oppe i ledelsen igjen! Obertan har blitt satt inn av Pardew og han gir Manu straks problemer. Han fosser nedover venstrekanten og finner Cisse i boksen, han har ikke blitt plukket opp og med venstre setter han ballen hardt bak De Gea. Vi er foran igjen! Men! Det tar bare tre minutter før Manu svarer. Van Persie slår til Colo på vei fremover, og han får til slutt ballen i feltet, første avslutningen redder Krul, men Carrick får kjempet ballen tilbake til Van Persie som denne gang er sikker. Dermed er vi like langt igjen.

BILDE

Nå er Newcastle på hæla, og Manu skaper store sjanser. Etter 80 minutt finner Carrick Van Persie som alene med keeper setter ballen like utenfor. Chicharito header også et innlegg i stanga, men Newcastle har også sine sjanser. Sammy Ameobi har kommet inn og fyrer av et skudd som sakte, men sikkert går i stanga bak De Gea.
Så skjer det som måtte skje! Carrick legger inn mot bakre. Simpson følger ikke Chicharito og holder heller ikke linja, da før den Mexicanske spissen en enkel jobb med å sette inn ballen bak Krul.
Det skjer ikke stort etter dette, bortsett fra at Valencia klipper ned Anita som må ut av banen på båre med oksygentilførsel, mulig et brudd noe som er typisk. Valencia slipper utrolig nok unna sitt andre gule, sånn går det på Old Trafford.

Selv om resultatet ikke er bra så viser gutta stor innsats og tidvis godt spill i dag. Bygger vi videre på dette så vinner vi mot Arsenal.

KAMPFAKTA
0-1 Perch 4 min
1-1 Evans 25 min
1-2 Evans (sjølmål) 3o min
2-2 Evra 58 min
2-3 Cisse 68 min
3-3 Van Persie 71 min
4-3 Chicharito 90 min

LAGOPPSTILLING
MANCHESTER U: De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Scholes (Cleverley), Giggs, Valencia, Carrick, Van Persie, Chicharito (Fletcher)

NEWCASTLE: Krul, Simpson, Williamson, Colo, Santon, Anita, Perch, Bigirimana (Obertan), Cisse (Ameobi Jr), Ba (Ameobi Sr), Marveaux

You must be logged in to post a comment Login