Pardew: Carroll kommer tilbake

Oppdatert: 28. November 2014

Alan Pardew åpner for en retur for Andy Carroll, og kanskje allerede i januar.

Det har lenge gått rykter om ikke Andy Carroll vil returnere til hjembyen. Etter at han forlot Newcastle til fordel for Liverpool, har det gått heller dårlig for spissen. Skadeavbrekk, lite spilletid og problemer med å finne nettmaskene har alle blitt en del av hverdagen. Alt i alt har han aldri klart å levere på samme måte som han gjorde i Nord-England.

Pardew sier i et intervju med The Chronicle i forkant av bortekampen mot West Ham at han fremdeles er en stor tilhenger av Carroll, og at han gjerne vil ha spissen tilbake til Newcastle. Han hintet i det samme intervjuet til at det kan foreligge interesse om å hente spissen hjem allerede i januar.

– Jeg både tror og håper at han kommer tilbake til hjembyen sin. Jeg likte svært godt å jobbe med Andy, og han er en fantastisk spiller, sier Pardew.

Carroll vil derimot stå på motsatt banehalvdel når Newcastle gjester Upton Park lørdag. Og det er ingen tvil om at et skadeforfulgt midtforsvar kan få det tøft mot den fysisk sterke spissen som for tiden er skadefri og klar til kamp.

Til tross for skadeavbrekkene, mener Pardew Carroll har vært en suksess i West Ham. Og manageren er ikke i tvil om at han kan bli avgjørende i kampen.

– Han er en utrolig god fotballspiller og en som kan avgjøre hver eneste kamp han spiller, sier Pardew.

You must be logged in to post a comment Login