Pardew: Cabaye var nøkkelen

Oppdatert: 14. October 2013

Alan Pardew innrømmer at avgjørelsen om at Cabaye ble værende var avgjørende.

Cabaye gjorde det klart at han ville bort fra St James’ Park da overgangsvinduet var åpent, men interessen fra Arsenal stilnet sakte men sikkert, uten at franskmannen forsvant til London. Cabaye har i ettertid akseptert sin situasjon i klubben, og har jobbet seg tilbake i troppen. Men nå sier Pardew til Evening Chronicle at hele situasjonen med midtbanejuvelen var en utfordring.

– Det var en vanskelig situasjon fordi jeg har et godt forhold til Yohan. Når en spiller kommer inn og prøver å tvinge fram et salg, som han virkelig prøvde å gjøre – noe som skjer i andre klubber, så er det vanskelig, sier Pardew, som legger til at han var klar i sin tale til spilleren.

– Jeg fortalte ham min mening, men det viktigste når du kommer i en slik situasjon er at man kommer ut av den på en profesjonell måte. Heldigvis har jeg og Yohan kommet gjennom den intakt, og det er viktig. Jeg føler at han er en viktig spiller for oss. Han har kvaliteter man ikke ser hos mange, og er kanskje den beste midtbanespilleren jeg har jobbet med, sier en lykkelig Pardew, som i alle fall har sikret seg Cabayes tjenester fram til januarvinduet åpner.

You must be logged in to post a comment Login