Mags i aksjon

Oppdatert: 13. October 2013

Newcastle hadde representanter i aksjon i helgen da deres respektive landslag konkurrerte om blant annet VM-deltakelse i Brasil i 2014.

Mange av våre franskmenn var naturligvis plukket ut i anledning privatkamp mot Australia fredag kveld. Dessuten fikk Papiss Cissé registrert en nettkjenning på overtid mot Tioté og Elfenbenskysten på lørdag.

Overlegne franskmenn og nederlendere
I tillegg til Loïc Rémy stilte Yohan Cabaye og Mathieu Debuchy fra start for Les Bleus. De to sistnevnte gjorde hvert sitt mål da Deschamps gutter knuste the Socceroos 6-0.

Verdt å nevne er at Moussa Sissoko også fikk være med på moroa da han ble byttet inn i det 83. minutt.

Tim Krul og Rob Elliott forble ubenyttede reserver for henholdsvis Nederland og Irland, mens Paul Dummett fikk dessverre ikke engang en plass på benken av Chris Coleman.

Newcastles nummer én overvar en overlegen prestasjon da den flyvende hollender drev et Ungarn, bestående av blant andre tidligere Newcastle-spiller Tamás Kádár, ut på dypt vann. De oransje vant 8-1; noe som førte til at gjestenes landslagstrener trakk seg fra sin stilling dagen etter ydmykelsen.

Senegal i trøbbel
Shane Ferguson spilte hele kampen for Nord-Irland da de tapte 2-0 mot Aserbajdsjan, og Coloccini jogget opp og ned på sidelinjen utenfor banen da hans lagkamerater overvant Peru med 3-1.

Haris Vučkić noterte seg for målgivende da de møtte det danske U21-landslaget i Aalborg på fredag. Kampen endte 2-2 etter at slovenerne ledet 2-0 til pause.

Papiss Cissé scoret i det femte overtidsminuttet da Senegal lå an til å tape 0-3 for Cheik Tioté og Elfenbenskysten i Abidjan i går kveld. Dette var den første kampen av to oppgjør som avgjør hvem som får billett til Pelés fødeland neste sommer.

You must be logged in to post a comment Login