Pardew advarer Ranger

Oppdatert: 18. October 2012

Newcastle-sjefen har advart Nile Ranger om at fotballframtida hans henger i en tynn tråd om han ikke skjerper seg.

Ranger ble tidligere denne uken dømt for to tilfeller av overgrep mot en politimann. Pardew, som tidligere har forsøkt å avlaste den unggutten, har gitt Ranger forbud mot å trene med førstelaget denne sesongen. En situasjon han har til hensikt å beholdefram  til desember.

– Jeg tror jeg har vært rettferdig med ham, sier Pardew i et intervju med Daily Express, og uttrykker samtidig frustrasjon over Rangers mangel på å dukke opp til rett tidspunkt.

– Han er fortsatt i denne klubben, og vi prøver å gjøre noe med ham. Men han vil ikke komme tilbake på laget med mindre han har en periode på minst seks uker der han ikke er for sent, sier manageren, som ikke har stor tro på at Ranger kommer til å ta seg sammen.

– Jeg tror ikke det kommer til å skje. Men punktlighet er viktig, og jeg har ikke tenkt å la ham trene med førstelaget før det skjer, sier Pardew.

Manageren avslører at heller ingen andre klubber har vist interesse for bråkmakeren, noe Pardew mener bør være et “heads up” for Ranger, som ser ut til å måtte skjerpe seg og få bli i Newcastle eller legge opp. 

– Poenget er at vi ikke har fått fire eller fem klubber i kø for å kjøpe han. Faktisk har vi ikke en eneste en som er interessert. Det burde være nok til å få alarmklokkene i hodet hans til å ringe. Men kanskje han ikke ønsker å være fotballspiller, sier Pardew.

 

You must be logged in to post a comment Login