Overganger: Inn og ut

Oppdatert: 30. January 2019

Overgangsvinduet stenger fredag kl. 00.00 norsk tid. Og det holder på å skje mye og stort på St. James’ Park før den tid!

Innkommende:

Miguel Almiron

Den paraguayanske driblefanten blir et rekordkjøp, og det er ventet at overgangen bekreftes i løpet av kvelden! Bilder har florert av en svært glad 24-åring utenfor St. James’ Park. Overgangssummen ligger på et sted mellom 20 og 21 millioner pund, ifølge troverdige medier. Det er ventet at overgangssummen kan stige, basert på klausulen inntatt i avtalen mellom Newcastle og Atlanta. Det skal bare være et spørsmål om tid før Michael Owens overgangsrekord blir slått av Almiron!

Antonio Barreca

Monaco-spilleren skal også være på Tyneside i skrivende stund, og klubbene har kommet til enighet om en utlånsavtale. Newcastle betaler én millon pund for å låne spilleren ut sesongen. Ved sesongslutt kan Newcastle kjøpe italieneren for mellom åtte og ni millioner pund, ifølge troverdige Sky Sports. Sky Sports melder at 23-åringen skal gjennomføre den medisinske sjekker i morgen – på selveste Deadline Day. Du kan lese mer om Newcastles interesse i spilleren her.

Andreas Samaris

Det er mye større usikkerhet rundt om Samaris blir Newcastle-spiller. Benitez har forsøkt flere ganger å hente midtbaneankeret, men Ashley og Co. har ikke vært villige til å møte Benficas krav tidligere. Ifølge flere rapporter skal imidlertid 29-åringen være tilgjengelig for en slikk og ingenting. Det ryktes at Newcastle forhandler om å låne grekeren, som i skrivende stund vil kunne signeres gratis til sommeren. Rapportene er imidlertid motstridende, og fra enkelte hold hevdes det at Benfica har tilbudt Samaris en ny kontrakt. Det er også verdt å merke seg at Samaris spilte 90 minutter i gårsdagens ligakamp. The Mirror, Sky Sports og The Chronicle har vært sparsomme med informasjon om denne overgangen, men de synes optimistiske med tanke på en overgang. Her kan du lese om Newcastles interesse, som går helt tilbake til sommeren 2017.

Anthony Limbombe

Vi har tidligere vært linket til belgieren, men det er først i dag i dette overgangsvinduet at Limbombe kommer ut av hatten. Ifølge troverdige RMC Sport er Nantes og Newcastle kommet langt i forhandlingene om et utlån, noe The Mirror støtter opp om. Ifølge The Chronicle og øvrige medier er Newcastle håpefulle med tanke på å signere en ving før overgangsvinduet stenger. Foreløpig kan det i så fall se ut som at det er 24-åringen klubben har i kikkerten.

Utgående:

Jacob Murphy

Ifølge The Telegraph skal Murphy vær nær et utlån til West Bromwich. Avtalen skal ifølge samme avis ikke inkludere en opsjon på en permanent overgang. Middlesbrough skal imidlertid forsøke å kuppe overgangen, ifølge lokale medier. Om Murphy lånes ut, er dette en indikasjon på at en ny kantspiller er på vei inn portene på St. James’ Park. Almiron kan spille på kanten, men det er ventet at Benitez kommer til å bruke han i en tier-rolle.

Isaac Hayden

Hayden linkes for alvor til Aston Villa. Hayden har også vært krystallklar på at han ønsker seg bort fra klubben, noe han begrunner med familielivet sitt. Det er ventet at 23-åringen får viljen sin om Samaris eller en annen sentral midtbanespiller fanges opp før vinduet stenger. Hayden blir imidlertid neppe solgt eller leid ut om ingen erstatter signeres.

Joselu

Spanjolen kan forsvinne før overgangsvinduet stenger, og Newcastle skal ifølge The Chronicle være i kontakt med klubber både i Kina og Europa. Det er usikkert om tanken er å erstatte 28-åringen hvis han forlater The Magpies før vinduet stenger, eller om hensikten er å bare lage plass til de øvrige som er på vei inn portene.

Øvrige

For øvrig kan det nevnes at Benitez ønsker å kvitte seg med både Achraf Lazaar og Rolando Aarons før overgangsvinduet stenger. Ellers skal Callum Roberts være på til League Two-klubben Colchester, på lån ut sesongen. Dette melder The Daily Mail.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login