Over Stoke og stein

Oppdatert: 30. November 2012

Det så en stund ut som vi skulle ta med oss en heldig seier, noe som var sårt tiltrengt for selvtilliten, dessverre skjedde ikke dette.

Vår kaptein Coloccini var tilbake fra start, og hadde Williamson ved sin side da Taylor måtte gi seg med en hamstrings-skade forrige kamp. Pardew startet med en 4-2-3-1 formasjon med Perch og Tiotè sentralt og Anita i en fremskutt rolle.

TENDENSER
Ved å ligge i en 4-2-3-1 formasjon så har vi bedre kontroll defensivt, men savnet av Cabaye og særlig Ben Arfa er markant. Uten spillerne som kan gjøre det lille ekstra har vi ikke godt nok grunnspill til å skape store sjanser. Stoke har ballen mest, og skaper også den første sjansen. Et innlegg går over Crouch, men treffer Williamson, ballen går i stolpen før vi får blokkert returen ut til innkast.
Det er ikke de store sjansene resten av omgangen. Newcastle ligger kompakt og greier ikke å skape sitt eget spill bortsett fra noen halvdårlige kontringer. Jonas vender bare hjem, og eneste som går i bakrom er Cissè, men havner kun i offside.
Stoke har noen gode overganger, men ikke gode nok i siste tredjedel.

FANTASTISK START, FORFERDELIG AVSLUTNING
Newcastle får en drømmestart på omgangen, og tar tidlig ledelsen. Demba Ba forserer med ball og skyter fra 25 meter, Begovic bør ha kontroll, men gir en retur. Der er Cissè og får satt den inn via stanga. Ikke en meget fortjent ledelse, men noe sånt vi trenger i denne dårlige tida.
Stoke tar nå mer over, og kommer til farlige innlegg. Etter 53 minutter er det Walters som prøver seg, men headinga går utenfor. De står høyere og høyere, og dette gir Newcastle litt plass i bakrom. Etter 65 minutt spiller Ba igjennom Cisse som får til et godt skudd fra skrått hold, men Begovic gjør litt opp igjen og redder.

Ti minutter før slutt før Stoke sin store sjanse. Jerome vender bort Gutierrez og slår fra høyre med venstre et innlegg inn i feltet etter at Newcastle har vært høyt oppe. Colo  er ikke i boks der han skal være, og Williamson plukker ikke opp. Innlegget er presist og Walters styrer ballen i lengste hjørnet utagbart for Krul.
Like etter slås det en lang ball opp mot Jones. Williamson taper duellen og Colo har ikke plukket opp løpet bak seg, der kommer Jerome som kan bredside ballen i mål fra 14 meter. Stoke har snudd det på et par minutter, meget skuffende av Newcastle.
Like etter kommer Nile Ranger (?) inn, men får ikke bidratt alt for mye, og vi går på vårt fjerde strake tap.

Grep må tas, og nøkkelspillere må tilbake. På mandag venter Wigan hjemme, lampene lyser for Pardew og trenger poeng!

KAMPFAKTA
0-1 Cisse 47 min
1-1 Walters 81 min
2-1 Jerome 85 min

LAGOPPSTiLLING
STOKE: Begovic, Shotton, Huth, Shawcross, Cameron, Walters, Whelan, N`Zonzi, Etherington (Jerome), Adam (Kightly), Crouch (Jones)

NEWCASTLE: Krul, Simpson, Colo, Williamson, Santon, Jonas, Anita (Ameobi), Tiote, Perch, Cissè (Ranger), Ba

MIN BESTEMANN
Santon (Har god kontroll defensivt, og prøver litt offensivt, et lite pluss blant mange minustegn)

You must be logged in to post a comment Login