– Ja, vi er i nedrykkstrid

Oppdatert: 30. November 2012

Etter Newcastles leie tap borte mot Stoke siste runde, har klubben nå 4 strake tap. Det betyr at skjærene nå må ta poeng hjemme mot Wigan til helgen, for å unngå å bli ytterligere dratt ned i nedrykksstriden.

Forrige gang Newcastle hadde så få poeng etter 14 kamper, var 2008-09, sesongen klubben rykket ned til Championship. Det er en fakta som får de fleste med svart og hvitt blod til å grøsse. Tap hjemme mot Wigan vil også bryte en lite hederlig rekord. Aldri tidligere har Newcastle tapt 5 kamper på rad i Premier League. Med tanke på at de neste kampene etter denne runden, er begge Manchester lagene, pluss bortekamper mot Arsenal og Everton, ser ikke situasjonen ut til å lysne med det første. Noe som gjør helgens hjemmekamp ekstremt viktig.

Da manager Alan Pardew ble spurt om det var for tidlig å si om klubben nå var innblandet i en nedrykksstrid, svarte Pardew: Vel, uansett er vi involvert i bunnkampen for øyeblikket, og nei, det er ikke for tidlig.

Allikevel er Pardew positiv til fremtiden. “- Vi kan ikke bare stikke hodet i sanden, vi må stå opp og kjempe.” “- Jeg er imponert over innsatsen mot Stoke. Grepene vi har gjort, har hjulpet oss.” Cheik Tiote sa dette: “- Alle er skuffet, men det så lysere ut mot Stoke enn på lenge, og vi hadde langt mer energi.”

La oss bare håpe laget kan vise enda mere tegn til bedring i helgens overkommelige hjemmekamp, mot bortesvake Wigan.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login