Ønsker å hente midtbanespiller

Oppdatert: 25. August 2021

Ifølge troverdige Simon Jones, som skriver for Daily Mail, skal Hamza Choudhury være spilleren Steve Bruce ønsker å hente før overgangsvinduet stenger.

Bruce har allerede stengt døren for ytterligere permanente nyervervelser i dette overgangsvundet. Newcastle-sjefen har imidlertid et håp at klubben skal kunne gjøre plass til en låneavtale med Leicester for den snart 24 år gamle midtbanespilleren. Newcastle hadde en avtale på plass for Choudhury i januar, men plutselige skader i troppen og manglende fangst på overgangsvinduet, gjorde til slutt at overgangen ikke lot seg materialisere.

Det er antatt at Matty Longstaff forsvinner ut portene på midlertidig basis før overgangsvinduet stenger, noe som vil frigjøre plass til Choudhury. Ifølge tidligere rapporter antas det at spilleren ønsker å slå seg ned i Newcastle. Choudhury har måtte nøye seg med en tilværelse på benken under Brendan Rodgers ledelse. Denne sesongen har han ingen minutter på banen, mens han kun startet fire kamper forrige sesong. Totalt har han 72 opptredener for A-laget til Leicester. Skulle Choudhury ankomme St. James’ Park, er det angivelig Isaac Hayden som blir hans direkte konkurrent om en plass i startelleveren.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt til 1. september, som altså er under én uke til.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login