Obertan oser optimisme

Oppdatert: 20. August 2011

Gabriel Obertan har i dag uttalt at han aldri ville skrevet under for klubben hvis han ikke trodde på framgang.

– Jeg ville ikke skrevet under hvis jeg ikke trodde klubben ville nå nye høyder, sier den nylig signerte vingen til Toon Army tidligere i dag.

Newcastles tilhengere, såvel som spillere, har vært igjennom en turbulent sommer da klubben har kvittet seg med store navn, samtidig som en fransk revolusjon har pågått bak kulissene.

Den tidligere Manchester United-vingen forteller i et intervju med Chronicle at han mottok personlige garantier fra Pardew på at det ville ankomme flere sultne og unge spillere med noe å bevise.

Klubben jobber fortsatt med å hente en spiss og venstreback, og det gjenstår å se hvem som kommer inn portene på St. James’ Park før overgangsvinduet stenger i månedsskiftet. Sochaux-spiss, Modibo Maiga, og PSV-back, Eric Pieters, er to hete navn i den sammenheng.

Uavhengig av spillerkjøp forteller Obertan at han er fornøyd med klubbens progresjon og at han er imponert av videre plan. 

– Da jeg signerte, fortalte treneren at det ville komme flere nye utenlandske spillere i tiden som kommer.

Vår nye nummer 25 sier i samme intervju at trener Pardew snakket om hvordan han ville at laget skulle spille og hvilken retning man skulle gå.

– Jeg var begeistret for de gode framtidsutsiktene, sier en kampklar Obertan.

Klar for små og store oppgaver

Gabby er ivrig på å vise Toon Army hva som bor i ham etter to frustrerende år i Manchester. Vingen ønsker selvsagt å spille en sentral rolle i “det nye Newcastle”, men er forberedt på å måtte brette opp ermene og kjempe om plassen.

– Jeg vil bare gjøre fansen fornøyd og gi alt for klubben, forteller han foran møtet med mackems.

Franskmannen sier han fortsatt har et stykke igjen til toppform, men at han er på god vei og Arsenal-kampen var i så måte en god begynnelse.

– Det var et spesielt øyeblikk å spille sin første kamp på St. James’ Park. Fansen var fantastisk.

Han forteller: – Det var en god start for meg mot Arsenal, men jeg trenger fortsatt å jobbe med en del ting, som fysikken min.

kilde: chroniclelive.co.uk

You must be logged in to post a comment Login