– Obertan er verdifull

Oppdatert: 27. September 2013

Alan Pardew sier at Gabriel Obertan fortsatt besitter en viktig rolle i laget.

Den upopulære franske vingen spilte de 20 siste minuttene på St. James’ Park mot Leeds på onsdag i Capital One Cup, der vertene gikk seirende ut med to nettkjenninger og null innslupne.

“Hans fart er en stor ressurs for laget – spesielt når vi tar ledelsen. (..) Han kom fra benken og kunne fort scoret et par mål”, fortalte Pardew.

Ryktene ville ha det til at Nottingham Forest ville hente Gabby i sommer på lån ut sesongen, men den avtalen materialiserte seg ikke.

“Gabby er desperat etter å lykkes. (..) Det er fint å ha den offensive valgmuligheten for meg som trener”, sier Newcastle-sjefen til the Chronicle.

Det defensive på agendaen
Pardew forteller også at han er fornøyd med de offensive alternativene han har til rådighet, men med kapitulasjonen mot Hull forrige helg friskt i minnet mener den tidligere Crystal Palace-spilleren at det blir desto viktigere å stenge den bakre døra.

“Vi er nødt til å stenge den bakre døra. Vi gjorde ikke det mot Hull.”

Mannen med det sølvgrå håret sier også at laget trenger å bli bedre på å takle overganger og at Cheick gjorde en solid jobb med å demme opp for motstanderen på onsdag.

“På overgangene imot må vi bli bedre, og Cheick utgjorde en stor forskjell. (..) Vi ser mye mer solid ut.”

You must be logged in to post a comment Login