Nytt salg på gang

Oppdatert: 29. June 2014

Mehdi Abeid og Panathinaikos skal ha ytret ønske om en permanent overgang fra Newcastle. Prisen er tilnærmet gratis.

Newcastle Uniteds midtbanespiller Mehdi Abeid vil ifølge Chronicle be om å få forlate klubben denne uken, med tanke på en permanent overgang til Hellas og Panathinaikos. Den greske toppklubben vil forsøke å kjøpe Abeid for tilnærmet ingenting, men med en klausul som vil gi Newcastle 50 prosent av eventuell fremtidig salg av midtbanespilleren.

Ifølge Chronicle vil detaljene rundt en eventuell avtale bli avklart førstkommende tirsdag, når overgangsvinduet åpner. Panathinaikos skal ha tilbudt seg å legge 300.000 pund på bordet for den unge spilleren, som gjennomførte en god forrige sesong på lån, med blant annet cup-gull som et av høydepunktene.

Abeid er selv desperat etter å bli værende i Hellas, og har fortsatt til gode å spille en eneste kamp for Newcastles førstelag etter overgangen i 2011. Mange Newcastle-supportere stiller seg uforstående til hvorfor klubben er villig til å gi slipp 21-åringen, som gjorde det bra  utlån, særlig ettersom troppen i øyeblikket er ganske liten og flere salg skal være ønsket.

 

You must be logged in to post a comment Login