Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 09. June 2020

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette blir sesongens siste utgave. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Jostein Aase har i fraværet av Premier League fotball skrevet om Newcastles uforglemmelige 4-4 kamp mot Arsenal i 2011. Han tar oss med tilbake til en spennende reise, spark til spark.

Joakim Leistad har tatt for seg historien om Mike Ashley i klubben, nå som det muligens ser ut til at hans tid endelig kommer mot sin slutt. Fra håp til håpløshet. Ashleys eierskap har inneholdt noen få oppturer, men flest nedturer. Hvilket inntrykk svi sitter igjen med av mannen som aldri virkelig har forstått seg på geordiene.

Audun Hageskal har hentet inn reaksjoner på overtakelsen vi fortsatt venter på. Vi får synspunkter fra kjente supportere som Audun Lysbakken, Fin Gnatt og Endre Olav Osnes.

Undertegnede har heller ikke klart å holde seg unna overtakelsen. I starten av ryktene om Saudi Arabias, eller PIFs angivelige oppkjøp av klubben, kom det en storm av kritikk. Ikke rettet mot den moderne fotballen, Premier League eller kringkasterne. Nei, kritikken ble rettet mot supportere, med krav om å ikke lenger støtte klubben. Jeg ønsket å se nærmere på hvor berettiget denne kritikken egentlig er.

Gjesteskribent Alex Hurst er formann i Newcastle United Supporters Trust. NUST er en lokal supporterunion som jobber for tettere og bedre samarbeid mellom klubben og supporterne, med spesielt fokus på hvordan vi supportere kan få økt innflytelse i klubben. Les også hans syn på overtakelsen, som lokal supporter.

Om ikke du har fått nok av overtakelse, har Anders Mork Limmesand skrevet en gjennomgang av hvem som blir våre potensielle nye eiere.

Aslak Bjerre Petersen har en gjennomgang av tilstanden i klubbens u23 og u18 avdeling.

Denne utgaven inneholder som du sikkert forstår en god del stoff om overtakelsen, noe som ikke er så merkelig med tanke på at dette har vært hovedfokuset rundt klubben i flere måneder. Frustrasjonen brer seg, hva er det egentlig som skjer?

Bladet inneholder også selvfølgelig vår faste quiz.

Alle som bidrar til dette bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay to you lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine, eller har du ideer for hva bladet bør inneholde? Ta kontakt med oss!

Det er også viktig at du tar kontakt med oss dersom du er medlem, og ikke skulle motta bladet i postkassen. Sjekk også at vi har oppdatert og riktig adresse på dine medlemsider. Vi ettersender også bladet til nye medlemmer

You must be logged in to post a comment Login