Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 29. January 2021

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette er sesongens andre utgave. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Eirik Tonning har tatt for seg første halvdel av sesongen, og det er både skremmende statistikk og refleksjjoner av sesongen så langt.

Joakim Leistad forteller om Jamie McClen, en av klubbens tidligere akademispillere som var spådd en lysende karriere i den sort-hvite trøya. Hva skjedde med talentet, og hvilken tilknytning har han til et britisk kongelig par?

Samme Leistad drar også til og forteller den fascinerende historien om brødrene Robledo og deres tilknytning til klubben.

Undertegnede reflekterer om 2020 var tidenes verste år som Newcastle United supporter.

Bladet inneholder også selvfølgelig vår faste quiz.

Alle som bidrar til dette bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay to you lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine, eller har du ideer for hva bladet bør inneholde? Ta kontakt med oss!

Det er også viktig at du tar kontakt med oss dersom du er medlem, og ikke skulle motta bladet i postkassen. Sjekk også at vi har oppdatert og riktig adresse på dine medlemsider. Vi ettersender også bladet til nye medlemmer

You must be logged in to post a comment Login