Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 11. November 2020

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette er sesongens første utgave. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Jostein Aase har tatt for seg oppgaven å presentere tre av sommerens signeringer, nemlig Callum Wilson, Ryan Fraser og Jamaal Lewis.

Fredrik Tonning har skrevet en interessant sak om sommerens overgangssaga, som vi aldri blir lei av. Er det virkelig over for denne gang, eller jobbes det i kulissene?

Undertegnede følger opp fjorårsesongens tips og kommer med fasit. Hvem kjenner egentlig klubben best? Hvem er best på å se potensial i spillere? Vi gir ris og ros til våre bidragsytere, og kommer med våre tips om hvordan inneværende sesong kommer til å ende.

Gjesteskribent Alex Hurst er formann i Newcastle United Supporters Trust og leder vår “søsterorganisasjon” True Faith. Som bosatt i Newcastle forteller han hvordan det oppleves å ikke å reise på kamp, samt hvordan pandemien påvirker fotballsupportere i regionen.

Denne utgaven inneholder også medlemskort, som du kan stolt vise frem som bevis på ditt medlemskap i supporterklubben, samt en flott plakat med terminliste.

Bladet inneholder også selvfølgelig vår faste quiz.

Alle som bidrar til dette bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay to you lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine, eller har du ideer for hva bladet bør inneholde? Ta kontakt med oss!

Det er også viktig at du tar kontakt med oss dersom du er medlem, og ikke skulle motta bladet i postkassen. Sjekk også at vi har oppdatert og riktig adresse på dine medlemsider. Vi ettersender også bladet til nye medlemmer

You must be logged in to post a comment Login