INFO: Status supporterklubb

Oppdatert: 12. December 2022

Vi i supporterklubben har jobbet hardt og lenge for å holde den i gang, men nå ser det dessverre ut som om det blir vanskelig. Vi går derfor inn i “dvalemodus” som supporterklubb.

 

Før pandemien hadde supporterklubben et godt tilbud; kampbilletter, verdens(?) billigste drakt og et relativt solid medlemsblad.
Men under og etter pandemien endret ting seg. Castore tok over etter Puma som draktleverandør, og klubben var ikke lenger villige til å reservere billetter til supporterklubben. Det at en så liten leverandør som Castore tok over, uten kontorer i Norge, betydde at vi ikke lenger hadde mulighet til å kjøpe inn, og selge draktene til innkjøpspris. Vi måtte betale det samme som alle andre, og kunne dermed ikke tilby billig drakt til våre medlemmer uten å gå voldsomt i minus.

Samtidig har viljen til å engasjere seg rundt supporterklubben gått litt ned. Vi har noen få som driver med de viktigste oppgavene, og det blir litt for tidkrevende når det kun går på frivillig basis.

Vi har derfor tatt den veldig tunge avgjørelsen om å sette supporterklubben i en såkalt “dvalemodus”. Det vil si at den vil fortsette å eksistere, men uten medlemmer. Vi finner det ikke forsvarlig å holde det gående, når tilbudet blir såpass svakt som det nå har blitt.
Vi håper å holde nettside, forum og Facebook-side relativt aktivt, men nettsiden vil bli oppdatert når det passer. Forumet går sin egen gang.
Facebooksiden vil bli oppdatert med jevne mellomrom, og under kamp som vanlig.

 

Alle som har meldt seg inn eller fått medlemskapet sitt fornyet den siste tiden, vil få refundert gjenstående beløp. Dette vil dessverre ta litt tid, da betalingsløsningen og medlemsregisteret vi har ikke er det enkleste å jobbe med. Men det vil komme.

 

Hvis det er noen som har noen spørsmål, kan dere sende en mail til anders@newutd.no

Vi håper å komme sterkere tilbake, når vi har et bedre tilbud til våre trofaste medlemmer.
Vi ønsker samtidig å si takk til alle dere som har fulgt oss og vært medlemmer gjennom årene. Dere har vært årsaken til at alle hver eneste time vi har lagt med, har vært verdt det.

 

Hilsen oss i Toon Army Norway

 

You must be logged in to post a comment Login