NYTT MAGZINE PÅ VEI TIL DEG.

Oppdatert: 24. June 2017

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine er i trykken, og snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Vi beklager sterkt at det har tatt sin tid å gjøre ferdig sesongens siste utgave. Dessverre er det slik når man skal klargjøre et magasin rundt og eksamenstider, og dette gjøres på frivillig basis.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

En rekke av dere reiste sist påske over på TANs medlemstur til Newcastle. Der fikk dere oppleve kamp på ærverdige St. James’ Park, samt at dere fikk oppleve hvordan det føltes når Chris Wood headet inn et svært ufortjent mål rett før slutt, som endte med poengtap for hjemmelaget. Frode Øyerhamn har beskrevet opplevelsen i denne utgaven av MagZine.

Newcastle United har skaffet seg ny draktsponsor. Hvem er Fun88 og hva innebærer denne avtalen? Jostein Aase undersøker selskapet og avtalen nærmere.

Hvordan har spillerne som var på utlån fra NUFC klart seg denne sesongen? Har Siem de Jong røket akilleshælen fordi han valgte trappen foran heisen? For de som har fulgt med, vites det godt at Manu Riviere kanskje ikke har hatt en like god sesong som Freddie Woodman. En analyse av alle spillerne klubben har hatt på utlån denne sesongen følger med i utgaven.

Redaktøren har tatt en prat med Bjørn Westblad. Bjørn er en ihuga Newcastle supporter, og vi blir kjent med en svært trivelig nordlending, som er svært klar over at han blir mer og mer lik Asbjørn Brekke på sine eldre dager.Bjørn forteller om sitt forhold til klubben, sine drømmer for klubben i fremtiden og sine skumle planer for å lure sønnen til å bli NUFC supporter, ved å nekte sønnen å kikke på tabeller. Vi ønsker Bjørn lykke til, og hele intervjuet leser du i bladet.

Tidligere i sommer fikk vi den tragiske beskjeden om at Cheik Tiote var gått bort. Vi ser på hans tid i klubben, mimrer tilbake til en av tidenes deiligste scoringer på St. James’ Park og hyller mennesket Cheik Tiote.

NUFC supporter Erik Bjerke fikk oppleve siste kampdag denne sesongen. Med tanke på hvordan siste kampdag utartet seg kan ikke dette ha vært annet enn en fantastisk opplevelse. Erik forteller på en personlig og nær måte hvordan dette opplevdes.

Frode Øyerhamn stiller også med et tilbakeblikk på hvordan det gikk forrige gang klubben rykket opp til Premier League. Hvordan går det denne gang?

Til slutt har Joakim Leistad levert en nytt bidrag i sin serie om managere i NUFC. Denne gang er vi kommet til Glenn Roeder, en manager som artikkelforfatter slet med å komme overens med, muligens grunnet Roeders varierende resultater. Slutten kan vi alle. Roeder måtte til slutt gå.

Alle som er involvert i bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er jeg svært takknemlig. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay the lads.

PS. Er du enda ikke medlem i TAN, kan du melde deg inn nå, og få ettersendt bladet.

You must be logged in to post a comment Login