Nytt bud på Cabella

Oppdatert: 09. July 2014

Newcastle skal ha kommet med et nytt bud på 9,5 millioner pund på Montpelliers playmaker Remy Cabella.

Både The Chronicle og South Shields Gazzette melder at flere franske kilder hevder en overgang nærmer seg. Newcastle prøvde seg på Cabella allerede i januar da Yohan Cabaye ble solgt. Interessen ble fulgt opp med et bud på 7,5 millioner pund nå i sommer. Det tilbudet ble omtalt som nedsettende av Montpellier-president Louis Nicollin.

Montpellier har satt 12 millioner pund som prislapp på den 24 år gamle offensive midtbanespilleren. Montpellier skal nå være på glid, og en overgang skal ikke være langt unna – hvis vi kan tro rapportene fra Frankrike. Remy Cabella er temmelig sikkert på vei ut fra Montpellier i sommer, og det er tvilsomt om den franske klubben kan takke nei til dette forbedrede tilbudet.

Klubbpresident Nicollin har ved flere ganger uttalt seg mindre pent om Newcastle, ikke minst da Mapou Yanga-Mbiwa ble solgt. Remy Cabella er imidlertid positivt innstilt på å flytte til St. James’ Park, og manager Alan Pardew er desperat etter offensive forsterkninger etter vårsesongens kollaps.

Cabella kom med i den franske VM-troppen på overtid, da Clement Grenier, som også Newcastle skal være interessert i, ble skadet. Cabella fikk imidlertid ikke noe spilletid i VM. Remy Cabella er født i Ajaccio, men har vært i Montpellier siden han var 14 år. Han står med 97 kamper og 24 mål for klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login