Ikke gitt opp håpet om Remy

Oppdatert: 10. July 2014

Ifølge Evening Chronicle jobber Newcastle fortsatt med å bringe Loic Remy tilbake til Tyneside.

Etter Frankrikes VM-exit forrige uke begynner aktiviteten rundt de franske spillerene å ta seg opp igjen. Som vi vet er vår egen Mathieu Debuchy på vei til Arsenal, mens det også er aktivitet rundt Moussa Sissoko. Loic Remy tilbrakte forrige sesong på lån i Newcastle, og med solide 14 scoringer på 26 kamper var det ventet stor aktivitet rundt den 27 år gamle spissen. Et svakt VM med lite tillitt fra Didier Deschamps kan ha lagt en demper på interessen. Nå forbereder Newcastle seg på å legge inn bud på Remy.

Evening Chronicle skriver at Newcastle har vært i kontinuerlig kontakt med Remy`s rådgivere siden sesongslutt. Det er ventet konkurranse fra Arsenal og Tottenham om signaturen til Remy, dessuten er også hans arbeidsgiver QPR tilbake i Premier League, og som kjent har ikke den klubben vært sparsomme i lønnsforhandlingene de siste par årene.

Loic Remy har tidligere avslørt at han er desperat etter å igjen spille Champions League fotball. Så er spørsmålet om han ønsker å gå til en toppklubb, hvor plassen vil være under konstant press og hvor spilletiden i perioder kan være begrenset. På den andre siden har han valget om å bli i QPR eller signere for Newcastle, hvor han vil være førstemann på tavla til hver kamp. Remy har bevist at han mestrer Premier League på en imponerende måte, med totalt 20 scoringer på 40 kamper for QPR og Newcastle. Får han fortsette å spille fast førstelagsfotball de neste to årene er sjansene store for at han er med i den franske landslagstroppen som skal bevise hva de kan i EM på hjemmebane i 2016.

You must be logged in to post a comment Login