Ny midtstopper på vei?

Oppdatert: 21. August 2015

Newcastle er ikke nødvendigvis ferdig på overgangsmarkedet for i sommer. Det ryktes nå at tunisieren Aymen Abdennour kan være på vei til Tyneside.

Selv om Newcastle allerede har hentet fem spillere i sommerens overgangsvindu, ser “the magpies” ikke ut til å gi seg med det. Imens Charlie Austin fortsetter å la vente på seg, seiler nå AS Monacos midtstopperkjempe Aymen Abdennour opp som en het kandidat til å overta stopperplassen til Mike Williamson, som nå linkes bort.

Det anslås at Monaco har satt en prislapp på rundt 14 millioner pund på den 26 år gamle tunisieren, noe mange tviler på at Mike Ashley er villig til å betale. Men det faktum at Sports Direct-gründeren har overrasket så til de grader så langt i overgangsvinduet, gjør at Newcastle anses som en av favorittene til å sikre seg Abdennours underskrift.

Aymen Abdennour er født i Sousse i Tunisia i 1989, og har tidligere spilt for både Werder Bremen og Toulouse, i tillegg til Monaco. Han har også spilt 33 kamper for det tunisiske landslaget.

Newcastle er ikke alene om å ønske seg 26-åringens signatur. Han har tidligere uttalt at han helst ønsker seg til Serie A, og klubber som Roma, Inter Milan, AC Milan og Napoli skal ha vært i kontakt med spilleren.

Det er liten tvil om at Abdennour ville vært et positivt tilskudd på Tyneside, Williamsons ujevne prestasjoner tatt i betraktning. Men mulighetene er fortsatt mange, ettersom det ennå gjenstår 11 dager av overgangsvinduet.

TAN holder deg oppdatert!

You must be logged in to post a comment Login