Norwich v Newcastle 0-0

Oppdatert: 28. January 2014
Newcastle klarte kun ett poeng på Carrow Road i kveld, men burde tatt alle tre da de var suverent overlegne i store deler av kampen.

To stolpetreff i en forrykende første omgang var beholdningen for de fremmøtte tilskuerne. På det ene burde Sissoko vært mer våken, for da kunne han kanskje eskortert kula i mål fra kloss hold da den returnerte fra stolperota.

Remy var også svært nære da han skrudde ballen i aluminiumen på et skudd fra hjørnet av sekstenmeteren.

Samme mann traff tverrligger på et frispark i andre omgang. Ben Arfa var nære ved et par anledninger, men slet en smule med avleveringer og avslutninger.

Kampen fikk også en god dose dramatikk da Remy og Johnson fikk marsjordre etter å ha knuffet på hverandre da det gjenstod ti minutter av bataljen.

Sammy Ameobi gjorde en god figur og viste seg fra sin bedre side. 16 år gamle Adam Armstrong vakte også oppsikt da han fikk tildelt en plass på innbytterbenken da Cissé er ute med skade.

Anker utvisning
Alan Pardew var fast bestemt på at klubben ikke ville foreta seg noe i forhold til Remys røde kort, men der har man likevel anket dommers avgjørelse.

Johnsons reaksjon på en springskalle, en springskalle som ikke fant sted, var årsak til at de to ble sendt av banen.

Angriperen kan derfor ta plass på matta i helgens viktige lokaloppgjør dersom saken ikke blir behandlet før fredag.

“Det var litt knuffing og dytting da spillerne barket sammen, og det var grunn nok for dommer å sende dem i garderoben. Johnsons reaksjon på en springskalle, en springskalle som ikke fant sted, var årsak til at de to ble sendt av banen”, fortalte en lettere irritert Pardew.

Om Cabayes overgang til fransk fotball, kommenterte Newcastle-sjefen:

“Han ville bort. Vi respekterte ønsket, og han fikk en drømmeovergang. Vi er nødt til å bruke pengene klokt, slik vi gjorde etter salget av Carroll da vi brakte inn nettopp Yohan og andre, som tok oss et steg videre.”

You must be logged in to post a comment Login