Norwich – Newcastle 2-1

Oppdatert: 24. July 2010

Sesongens første tap er et faktum. Shola Ameobi utlignet Chris Martins ledermål tidlig i 2. omgang, men nok et baklengsmål kvarteret før slutt gjorde at sluttresultatet ble det samme som sist lagene møttes på Carrow Road – 2-1 til hjemmelaget.

Newcastle startet med følgende lag:
Krul, R.Taylor, Enrique, Coloccini, Tavernier, Nolan, Barton, Vuckic, Carroll, Best, Ranger.

Kampens første sjanse kom da Tim Krul måtte ut i full strekk for å avverge Chris Martin etter 13 minutters spill. Den unge nederlenderen fikk en god del å gjøre, og like før pause måtte han plukke ballen ut av nettet etter at nevnte Martin utnyttet et svakt tilbakespill av Ryan Taylor.

Nile Ranger fikk muligheten til å utligne minuttet senere, men selv om avslutningen gikk i nettmaskene ble scoringen annullert for offside, noe kommentatorene på nufc.co.uk mente var en marginal avgjørelse.

I hvilen gjorde Hughton det samme han gjorde mot Carlisle, nemlig å bytte ut en hel del spillere. Inn kom Routledge, Williamson, Smith, Guthrie, Xisco, Løvenkrands og Ameobi, og det tok ikke lang tid før det ga resultater. Sistnevnte ble servert av Xisco og satte ballen i mål mellom beina på keeper. Et flott angrep som startet med Routledge på vingen.

Da drøye timen var spilt vartet Krul opp med nok en kjemperedning. Både Martin og Andrew Surman hadde kjempesjanser til å sende Norwich opp i føringen, men på utrolig vis klarte supertalentet mellom stengene å holde Newcastle inne i kampen. “Absolutely fantastic goalkeeping from Krul”, beskriver nufc.co.uk situasjonen.

Da 74 minutter var spilt kom imidlertid scoringen. Anthony McNamee fant Martin med en flott crosser, og 21-åringen sørget for å bli tomålsscorer med en heading som gikk via en Newcastle-forsvarer.

Både Løvenkrands og Ameobi hadde noen småsjanser til å bringe balanse i regnskapet i sluttminuttene, uten å få uttelling. Dermed endte det 2-1 til Norwich.

PS! Verdt å merke seg er det at Jóan Símun Edmundsson fikk sin debut for Newcastle i dag. 19-åringen har spilt på Færøyenes landslag og har totalt seks reservelagskamper for klubben.

Neste kamp er hjemme mot PSV Eindhoven neste lørdag.

Diskuter dagens tap i forumet!

You must be logged in to post a comment Login